NYHETER

Com4 og Elektronix Com-Scan innleder samarbeid

Tilbyr industrielt alternativ for mobilkommunikasjon

Raymond Berntsen, salgssjef hos Com4
Raymond Berntsen, salgssjef hos Com4 Bilde: Com4
23. mai 2014 - 11:14

Com4 AS og Elektronix Com-Scan AS har innledet et samarbeid om aktiviteter, kunder og løsninger for M2M-kommunikasjon, eller maskin til maskin kommunikasjon. Samarbeidet er formalisert gjennom en skriftlig avtale.

Industrielt alternativ

Com4 leverer løsninger på abonnement, administrasjon av SIM-kort og kompetanse rundt mobilkommunikasjon for industrielt bruk, mens Elektronix Com-Scan leverer maskinvare og kompetanse for de samme løsninger.

– Vi har lenge savnet et industrielt alternativ på løsninger rundt industriell mobilkommunikasjon. Der de tradisjonelle operatørene primært fokuserer på mobiltelefoni, tilbyr Com4 B2B-tilpassede løsninger for industriell bruk, for eksempel APN-tilpasning, dedikert support og ruggede SIM-kort, sier salgssjef hos Elektronix Com-Scan, Erland de Flon.

Bedre oppetid

– Elektronix Com-Scan leverer solide produkter og løsninger for det industrielle markedet og besitter en produktportefølje og kompetanse som passer i ulike M2M-løsninger, sier salgssjef i Com4, Raymond Berntsen. Både våre og Elektronix Com-Scan’s kunder vil nyte godt av dette samarbeidet i form av for eksempel enda bedre oppetid tilfører han.

Erland de Flon, salgssjef hos Elektronix Com-Scan
Erland de Flon, salgssjef hos Elektronix Com-Scan Elektronix com-Scan

Etablert pluss nykommer

Les: Industri-PC og kamera = sant  

Elektronix Com-Scan ble opprettet under navnet Elektronix i 1981, i fjor fusjonerte de med Con-Scan, og endret navn. Selskapet omsatte i 2013 for drøyt 130 millioner kroner. Selskapet leverer hovedsakelig til det industrielle IT-markedet.

Les: M2M-gründere utfordrer Telenor

Com4 er et langt ferskere selskap, opprettet i 2011. Hovedproduktet er mobil datakommunikasjon til profesjonelle brukere. På nettsidene til Com4 nevnes industri, energi, helse og sikkerhet om viktige bransjer. M2M, eller maskin til maskin-kommunikasjon er et viktig produkt.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.