KARRIERE

Bygget OL-hallene

OLYMPISK: Christian Nørgaard Madsen (44), administrerende direktør i Cowi, har svært gode minner fra arbeidet med ishallene under OL på Lillehammer.
OLYMPISK: Christian Nørgaard Madsen (44), administrerende direktør i Cowi, har svært gode minner fra arbeidet med ishallene under OL på Lillehammer. Bilde: Cowi
Dag Yngve Dahle
1. mai 2008 - 00:25

Hvilket annet yrke kunne du tenkt deg? Jeg kunne ofte som ung tenke meg å være flyger - både fordi teknikken og aerodynamikken tiltalte meg - men også fordi jeg forbinder det med fart, spenning og frihetsfølelse.

Hvilket yrke kunne du absolutt ikke ha tenkt deg? Jeg ville ikke ha vært aksjemegler. Det virker litt som å være spåmann, bare mye mindre treffsikkert. Men kanskje noe bedre betalt?

Hva er ditt beste minne fra yrkeskarrieren? Jeg fikk anledning til å arbeide med en rekke av de spennende ishallene i forbindelse med OL på Lillehammer i 1994. Både det tekniske, samarbeidet med andre mennesker og måten dette påvirket hele Norge var en stor opplevelse som jeg alltid vil ha med meg.

Hva vil gjøre norsk arbeidsliv bedre? At vi slipper stadig nye endringer i rammebetingelsene, detaljreguleringer og nye "artige" skatter på for eksempel parkering, telefoni, hjemme- PC og andre nødvendige arbeidsrelaterte ting. Det tar mye tid og det er forvirrende for de fleste. Cowi, som ønsker å være en lovlydig arbeidsgiver, bruker mye tid på å forklare og forsvare oss mot misforståelser om at slikt er oppfunnet av oss.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.