MOBIL

Billigmobil med 4-tommer lekket

Sony er som vanlig tett som en sil.

21. aug. 2012 - 13:53

Det nærmer seg IFA-messen i Berlin, og det meste tyder på at Sony har tenkt å gi Samsungs Galaxy Note II konkurranse om oppmerksomheten.

De siste ukene har det lekket flere Sony-telefoner, blant annet Xperia Mint og det som ser ut til å bli flaggskipet: Hayabusa. Begge disse havner i det øvre prissjiktet, og er utstyrt med Qualcomms råsterke Snapdragon S4-brikker.

Nå ser det ut til at de to sluggerne får selskap av Xperia J, som nylig dukket opp i en minianmeldelse hos russiske Mobile Review.

Lettvekter

Xperia J er ikke en telefon som går i klinsj med Samsung Galaxy S IIIHTC One X eller LG Optimus 4X HD, men er rettet mot de som vil ha en rimelig Android-telefon. Prisen skal ligge på godt under 2000 kroner.

Spesifikasjonene reflekterer prisen. Telefonen er utstyrt med Qualcomms MSM7227A-brikke, som betyr at du får en énkjernet 1 GHz-prosessor og den aldrende grafikkbrikken Adreno 200. Arbeidsminnet skal være på 512 MB.

Skjermen er med sine fire tommer større enn det vi vanligvis ser i denne prisklassen, mens oppløsningen holdes nede på 854 x 480 piksler. Noe annet ville forsåvidt vært et rent drap på ytelsen med tanke på grafikkbrikken.

Vi tipper både denne og resten av den kommende Sony-generasjonen vil bli offisielt lansert 29. august i Berlin.

Kilde: Mobile Review

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.