BILDESERIE: Superyacht med sportsbil på kjøpet

ALT I EN PAKKE: Svenske Strand Craft planlegger i disse dager lanseringen av en yacht for de rikeste av de rike. Kjøperen får en skreddersydd sportsbil på kjøpet. Den har selvfølgelig garasjeplass inne i yachten. (Bilde: Strand Craft)
RASKERE - RASKEST: Strand Craft 122, som vidunderet heter, har over 14.000 hestekrefter, og tar deg lett opp i 43 knop. Den har to MTU 16V4000 4610Hp motorer, og et vannjet-framdriftssystem med to Rolls-Royce KaMeWa 71S3. Både motor og vannjet kan selvfølgelig oppgraderes: Da kan du lett kjøre opp i 55 knop. (Bilde: Strand Craft)
GOD MATCH: Med på kjøpet følger den skreddersydde og matchende superbilen "Tender". (Bilde: Strand Craft)
GJENNOMFØRT: På innsiden finner du interiør i gjennomført Art Deco-stil, som selvfølgelig også kan tilpasses etter ønske. (Bilde: Strand Craft)
GOD PLASS: Yachten har fire store, doble luksuslugarer, resepsjon, salong, bar og mannskapslugarer. (Bilde: Strand Craft)
LYD OG BILDE: Alle rom er utstyrt med 52" LED tv-er og lydsystem fra Bang & Olufsen. (Bilde: Strand Craft)
PÅ KJØPET: Sportsbilen "Tender", med 880 hp twin turbo V12-motorer, har en toppfart på 375 km/t. Og fartsbøtene det medfører å teste toppfarten har du sikkert råd til dersom yachten er innen økonomisk rekkevidde. (Bilde: Strand Craft)
IKKE BILLIG: Yachten er strømlinjeformet, 38 meter lang og 7,5 meter bred. Så kanskje du må sette av litt penger til ekstra båtplass også, dersom du skal investere? Prisen for herligheten er uansett 25 millioner dollar... (Bilde: Strand Craft)
ALLE ER BOOKET: - Alle de seks som skal bygges er allerede booket av arabiske kunder. Den første skal være leveringsklar i slutten av 2012, og den siste skal være ferdig i 2014. Men vi holder på med større design, rundt 200 fot, med plass til flere biler og leketøy, forteller Kurt Strand i Strand Craft til Teknisk Ukeblad. Så er 122-modellen for liten for deg, kan du begynne å spare allerede nå. (Bilde: Strand Craft)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå