BILDESERIE: Ødeleggelser i regjeringskvartalet

PLATER: Takplater, gipsplater og annet interier er revet løs og slengt omrkirng. (Bilde: Statsbygg)
DYRT: Dette inngangspartiet i Finansdepartementet er sterkt skadd. Ennå er det ingen som har oversikt over hvor mye det vil koste å reparere. (Bilde: Statsbygg)
LETTE KONSTRUKSJONER: Dette kontoret i S-blokka viser hvordan det er mest lette konstruksjoner som er skadd og rasert. (Bilde: Statsb ygg)
TOMT: De raserte kontorene må sannsynligvis stå tomme i noen år fremover før alt er reparert. (Bilde: Statsbygg)
STYGT: Det ser stygt ut på mange av regjeringskontorene. Ennå vet ingen hvor lang tid som bå brukes før de kan tas i bruk igjen. (Bilde: Statsbygg)
UTBRENT: Dette utbrente kontoret ligger i femte etasje i R4, bygget i Grubbegata tvers overfor Høyblokka. (Bilde: Statsbygg)
VANSKELIG ADGANG: Dette inngangspartiet i R4 er sterkt rasert, men det var også forholdsvis nær der bilden med sprengstoffet var plassert. (Bilde: Statsbygg)
DOMMER: Dette dommerkontoret blir nok stående tomt en stund fremover før alt er innflytningsklart igjen. (Bilde: Statsbygg)
FINANSDEPARTEMENTET: Her er en inngangsdør i Finansdepartementet som er blåst bort av eksplosjonen. (Bilde: Statsbygg)
HØYESTERETT: Her fra Høyesteretts hus som fikk store skader. Det har vært spekulert rundt habilitetsspørsmålet siden Høyesterett også er fornærmet i saken. (Bilde: Statsbygg)
  • byggbilder

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå