MOBIL

Bildeserie: iPad koser med iPad 2

Lurer du på hvor stor designforskjell det er på iPad og iPad 2? Her er noen sammenligningsbilder.

31. mars 2011 - 13:00

Apples iPad 2 kom i salg forrige fredag, og det var som vanlig køer utenfor Apple-forhandlere over hele landet. Svært mange av disse oppgraderte fra den første iPad-utgaven.

Forskjellene på de to godsakene burde være velkjent for de fleste som har fulgt med på Apple-utviklingen de siste ukene. Her får du dobbelt så mye prosessorkraft og ni ganger høyere grafikkytelse, i tillegg til gyroskop, kamera og noe annet snacks.

Les mer om oppgraderingene: Alt om iPad 2 »

 

For mange er designforskjellene vel så viktige, da iPad 2 er betydelig mindre enn forgjengeren. Og det er designforskjellene vi skal fokusere på i denne artikkelen.Skjermen i iPad 2 er nøyaktig like stor, og har den samme oppløsningen som forgjengeren.Om det skulle være noen tvil: iPad 2 til høyre, med en tykkelse på 8,8 mm mot forgjengerens 13 mm.Alle taster, brytere og innganger er plassert på samme sted, men den avrundede designen i iPad 2 gjør dem mindre synlige enn før. Noen som sa at 4,2 mm i forskjell ikke vil merkes?iPhone 4 er faktisk en halv millimeter tykkere enn iPad 2.

Se flere bilder og video på neste side »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.