BLOG

Bilder fra Nexus S drypper ut

Samsung Nexus S begynner etterhvert å bli en av tidenes dårligst bevarte hemmeligheter. Telefonen har allerede dukket opp på en rekke bilder, Google-sjefen har viftet med den på scenen, og nå har det dukket opp en rekke bilder tatt med telefonen. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. des. 2010 - 07:22

GSMarena.com har samlet sammen en rekke bilder som etter alle solemerker er tatt med Samsung Nexus S. Disse stammer fra Googles bildetjeneste Picasa, og er tatt på en Google-buss, hjemme hos noen og på et kontor.

Bildeinformasjonen på Picasa avslører at bildene er tatt med modellen Samsung GT-i9020. Dette er modellnavnet som Nexus S allerede er kjent under. Bildene er tatt av blant andre Adam Lasnik og Michelle Levesque, som etter hva vi klarer å google oss frem til jobber hos Google.

Bildene kan sees på Picasa »

Selv om det er vanskelig å si noe veldig sikkert om kvaliteten på bildene er førsteinntrykket ikke veldig lovende. Det ser ut til at Nexus S - som kameratelefoner flest - tar ganske støyete bilder i lavt lys.

Det kan likevel være verdt å ha i bakhodet at telefonen kan være et tidlig eksemplar eller at programvaren ikke er ferdigutviklet.

Nexus S er ifølge ryktene oppfølgeren til den HTC-produserte Google Nexus One. Google-sjef Eric Schmidt viste den frem under Web 2 summit 15. november.

Les mer om Nexus S »

Det har også dukket opp en video på Youtube.com som angivelig er tatt opp med Nexus S.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: GSMarena.com 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.