BLOG

Bilder fra Nexus S drypper ut

Samsung Nexus S begynner etterhvert å bli en av tidenes dårligst bevarte hemmeligheter. Telefonen har allerede dukket opp på en rekke bilder, Google-sjefen har viftet med den på scenen, og nå har det dukket opp en rekke bilder tatt med telefonen. 

GSMarena.com har samlet sammen en rekke bilder som etter alle solemerker er tatt med Samsung Nexus S. Disse stammer fra Googles bildetjeneste Picasa, og er tatt på en Google-buss, hjemme hos noen og på et kontor.

Bildeinformasjonen på Picasa avslører at bildene er tatt med modellen Samsung GT-i9020. Dette er modellnavnet som Nexus S allerede er kjent under. Bildene er tatt av blant andre Adam Lasnik og Michelle Levesque, som etter hva vi klarer å google oss frem til jobber hos Google.

Bildene kan sees på Picasa »

Selv om det er vanskelig å si noe veldig sikkert om kvaliteten på bildene er førsteinntrykket ikke veldig lovende. Det ser ut til at Nexus S - som kameratelefoner flest - tar ganske støyete bilder i lavt lys.

Det kan likevel være verdt å ha i bakhodet at telefonen kan være et tidlig eksemplar eller at programvaren ikke er ferdigutviklet.

Nexus S er ifølge ryktene oppfølgeren til den HTC-produserte Google Nexus One. Google-sjef Eric Schmidt viste den frem under Web 2 summit 15. november.

Les mer om Nexus S »

Det har også dukket opp en video på Youtube.com som angivelig er tatt opp med Nexus S.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: GSMarena.com 

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.