MASKINER & UTSTYR

B&G kjøper nye maskiner for 250 mill

Bertelsen & Garpestad har inngått en rammeavtale med Pon Cat om å kjøpe inntil 100 maskiner.

Åtte fornøyde folk etter at avtalen er signert. Fv. Stig Vigeså (seniorrådgiver Pon Cat), Tove Ree (regionsleder Pon Cat), Frank Austad (salgssjef Pon Cat), Frank Landmark (innkjøpsleder B&G), Christer Østerhus (salgsingeniør og salgsansvarlig Rogaland Pon Cat), Øyvind Langemyr (daglig leder i B&G), Per Inge Gravdal (maskinkoordinator B&G), Trond Bjorheim (verkstedleder B&G).
Åtte fornøyde folk etter at avtalen er signert. Fv. Stig Vigeså (seniorrådgiver Pon Cat), Tove Ree (regionsleder Pon Cat), Frank Austad (salgssjef Pon Cat), Frank Landmark (innkjøpsleder B&G), Christer Østerhus (salgsingeniør og salgsansvarlig Rogaland Pon Cat), Øyvind Langemyr (daglig leder i B&G), Per Inge Gravdal (maskinkoordinator B&G), Trond Bjorheim (verkstedleder B&G). Foto: B&G
12. des. 2023 - 14:25

Rammeavtalen gjelder for årene 2024-2026 og har en verdi på cirka 250 millioner kroner. Den representerer cirka 2500 tonn maskiner, skriver Bertelsen & Garpestad i en pressemelding. 

I avtalen ligger også maskiner for grønt skifte, noen elektriske maskiner, og maskiner
som har svært lave utslipp.

Pon Cat kom med det beste tilbudet ut fra Bertelsen & Garpestads definerte behov. Valget ble gjort ut fra en totalvurdering av økonomi, kvalitet, garantier og service.

Pon Cat har servicepunkter i hele landet og det har en stor verdi for Bertelsen & Garpestad, som har prosjekter over det ganske land, og er helt avhengig av at serviceapparatet fungerer.

Maskinene er gravemaskiner, hjullastere, dosere og dumpere, og de er på fra åtte til 70 tonn.

– Vi er svært godt fornøyd med avtalen vi nå har inngått med Pon Cat. De har levert en totalpakke som gir oss en god leveringssikkerhet, og ikke minst gjør at vi kan sikre produksjonen, sier Øyvind Langemyr, daglig leder i Bertelsen & Garpestad.

– Vi er kjempefornøyde med å ha landet denne avtalen med en stor og seriøs maskinentreprenør som Bertelsen og Garpestad. Det er en betydelig avtale for oss i Pon, og det er kjekt at det var totalvurderingen som var avgjørende for valg av leverandør, sier Christer Østerhus, salgsingeniør i Pon Cat, i meldingen.

Ingrid Aamnes, teknisk rådgiver Hafslund
Les også

Byggeplassene elektrifiseres – men sliter uten felles ladestandard

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.