BLOG

Apple drar den gamle "Det var ikke vi som begynte!"

Som du muligens har fått med deg har Apple fått en del pes for antennetrøbbel på iPhone 4. Som du kanskje også har fått med deg holdt selskapet en pressekonferanse for noen dager siden hvor de innrømmet problemet og ville tilby kundene sine et gratis mobiletui som løser problemet.Det smarteste for Apples del ville kanskje vært å la det være med det og legge saken bak seg. Men nei - nå har de begynt å peke på andre som også har problemer med at dekningen forsvinner dersom du holder telefonen på en spesiell måte.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. juli 2010 - 19:26

En rekke videoer publisert av Apple viser at dersom du holder for eksempel Nokia N97 Mini med høyre hånd, legger pekefinger og langfinger over nedre del av telefonen, tommelen opp langs siden og holder ringfingeren og lillefingeren under telefonen, så mister den en god del dekning. I videoen går signalindikatoren fra sju til to streker.

Vi har prøvd, og kan bekrefte at dette er en veldig merkelig måte å holde telefonen på.

Det er ikke bare N97 Mini som får gjennomgå (stakkars N97 Mini har fått gjennomgå nok som det er på mange andre måter også). Apple trekker frem Blackberry Bold 9700, HTC Droid Eris, Samsung Omnia II og iPhone 3GS, som alle har det samme problemet. I alle fall om du holder telefonene på til dels snodige måter. 

Uansett, det er en kjent sak at du ikke skal blokkere antenna på telefonen din. Engadget nevner for øvrig at Apple ikke sier et ord om hvorvidt samtaler og datatilkobling brytes ved å holde de konkurrerende telefonene slik de gjør i videoene.

Barnslig eller på sin plass? Si din mening i kommentarfeltet.

Innlegget er skrevet av Marius Valle.

Kilde: Apple, via: Engadget

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.