MOBIL

Android 3.2 er sluppet løs

Den nyeste Honeycomb-versjonen er optimisert for sjutommere, og er den siste rene tablet-versjonen vi får se av Android.

21. juni 2011 - 16:12

Den nyeste versjonen av Android Honeycomb (altså den tablet-rettede 3.x-serien) heter 3.2, og er etter hva vi kan forstå den siste du får se før den kommende gigantoppdateringen til Ice Cream Sandwich senere i år. 

LES OGSÅ: Gigantiske Android-oppdateringer i år

I versjon 3.2 har Google fått på plass bredere støtte for det meste. De viktigste endringene fra 3.1 er at den nå skalerer med sjutommere og støtter Qualcomm-systembrikker. Forvent Honeycomb på Galaxy Tab 7 og HTC Flyer i nær fremtid, med andre ord.

I tillegg til utvidet støtte for skjerm og prosessor skal maskinvareaksellerasjonen være forbedret, og det har blitt rensket opp i en del bugs.

Første steg mot sammensmelting

I dag har Google en forholdsvis fragmentert plattform, der Android-variantene i 2.x-serien er utviklet for mobil og 3.x-serien er tilpasset tablets.

Googles neste mål på Android-fronten er å sy disse sammen til én og samme versjon i Ice Cream Sandwich som skal skalere med både mobiltelefoner og tablets. Det er ikke kjent hvilket nummer denne Android-utgaven får, men vi tør tippe på 5.x.

Kilde: This is My Next

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.