MOBIL

Anbefalt: Mobile Armory

Dersom du har iPhone og spiller World of Warcraft, er denne appen obligatorisk.

4. nov. 2010 - 14:20

Det finnes tusenvis av små og store utviklere av iPhone-apps der ute, og det er naturlig nok stor variasjon i både kvalitet og antall funksjoner mellom de forskjellige appene.  

The World of Warcraft Mobile Armory har selvsagt en begrenset brukergruppe, da den vil være temmelig uinteressant for de som ikke er bitt av MMO-basillen. Siden halvparten av redaksjonen både har iPhone 4 og er bitt av den nevnte basillen, og vet at det er titusener av WoW-spillere og iPhone-eiere her i landet, synes vi likevel det er på sin plass med en omtale.

For når selveste Blizzard tar steget og utvikler en app, da får du ren og skjær kvalitet.


Omfattende funksjonalitet

Mobile Armory er koblet direkte mot World of Warcraft-kontoen din, og henter ut all informasjon som er knyttet til denne. Fra startskjermen kan du klikke deg inn på de forskjellige karakterene du har laget gjennom årenes løp, du kan gå inn på listen over medlemmer i guilden (eller lauget, på norsk), du kan gå inn på guildoversikten, du kan sjekke kalenderen (og her kan du lagre påminnelser med alarm) og du kan søke i Blizzards database over våpen, rustninger og annet utstyr du vil kikke nærmere på.Mobile Armory gir deg tilgang til det meste av informasjon rundt karakterene dine.

Nytt i den ferskeste versjonen av Mobile Armory er at du også kan administrere auksjoner direkte fra telefonen din. Her kan du både søke opp, kjøpe og legge ut ting du vil selge, uten at du trenger bruke tid på å logge inn i spillet. For å få tilgang til alle funksjonene i denne tjenesten må du imidlertid abonnere på "Remote Auction House", som koster tre euro per måned.

Blizzard jobber fortløpende med å utvikle ny funksjonalitet i Mobile Armory. I løpet av nær fremtid får du for eksempel en egen talentkalkulator for de forskjellige klassene du kan spille.

I vanlig Blizzard-stil er det gratis å laste ned og bruke Mobile Armory, men for å få full funksjonalitet kreves det som nevnt at du abonnerer på Remote Auction House til 30 kroner i måneden.

Om du vil utforske alle funksjonene på egenhånd, kan du hente ned appen til din telefon ved å søke på "Armory" i App Store.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.