OLJE OG GASS

Alt klart for ONS

Administrerende direktør i Stiftelsen ONS, Kjell Ursin-Smith, venter ny besøksrekord under ONS 2008.
Administrerende direktør i Stiftelsen ONS, Kjell Ursin-Smith, venter ny besøksrekord under ONS 2008. Bilde: Anders J. Steensen
Mona StrandeMona StrandeJournalist
25. aug. 2008 - 11:26

Allerede i dag braker det løs i Stavanger - selv om den offisielle åpningen av ONS 2008 først er i morgen ettermiddag. Utstillingsarealet har økt, men antallet selskaper er noe lavere enn for to år siden.

Årsaken til dette er at deltakerne vil ha større og mer oppsiktsvekkende stands, noe som kanskje trengs når man må konkurrere mot over 1000 andre utstillere om oppmerksomheten til de besøkende.

Se videointervju.

Venter besøksrekord

Administrerende direktør i Stiftelsen ONS, Kjell Ursin-Smith, har jobbet frem mot denne uken i to år, og gleder seg enormt til å se messeområdet fylles til randen de neste dagene.

- Det blir en veldig flott utstilling, og konferanseprogrammet er spennende. Energy for one world, som er årets tema for ONS, er et utgangspunkt som fenger hele bransjen, sier Ursin-Smith, som venter besøksrekord.

Ikke bare fag

I tillegg til det faglige utbyttet, er ONS også et viktig sosialt møtested. I år er de musikalske og kulturelle opplevelsene enda flere og større enn tidligere, siden Stavanger ikke bare er ONS-vert - men også europeisk kulturby.

Se vårt videointervju med Kjell Ursin-Smith.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.