BYGG

Ærespris til Bru-Trond

Mona StrandeMona StrandeJournalist
13. jan. 2009 - 11:34
Vis mer

Senioringeniøren fra Hedmark, som jobber for bruseksjonen i Statens vegvesens region øst, får prisen for å ha "bidratt til å utvikle veifaget".

– Entusiastisk idéskaper

– Som fagperson omtales Trond Arne Stensby som en idéskaper og som en pådriver. Videre omtales han som en entusiastisk medarbeider. I tråd med Egil Lundebrekkes ånd holder Trond Arne Stensby fast på sine synspunkter, men han henter gjerne impulser fra andre miljøer og andre land. Stensby blir betegnet som en entreprenør som tar ansvar og sterkt farger fagområdet sitt, sier NVTF-leder Marit Liv Solbjørg.

Nye løsninger

Stensby har jobbet med bruer, og da spesielt trebruer, i 20 år. Juryen vektlegger spesielt at han har bidratt til å utvikle nye løsninger med tre som konstruksjonsmateriale, og at flere av bruene preger lokalmiljøet der de står.

– Prisen er en ekstra motivasjon for å fortsette med nyskapende arbeid. Jeg setter stor pris på at det har vært gitt rom for å drive nyskapning og kreativt arbeid i Hedmark. Videre setter jeg stor pris på signalene om at det fortsatt skal være rom for å tenke kreativt i Statens vegvesen, sier Stensby.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.