MOBIL

2013-flaggskip fra Sony lekket

Toppmodell og ny navnestrategi avslørt. 

8. okt. 2012 - 13:16

Vi greide ikke annet enn å bli imponert da Sony i januar presterte å lekke 12 av de kommende 2012-telefonene sine, og det ser ikke ut til at de har tenkt å tette igjen informasjonsflyten med det første. 

Denne gangen har er det tre nye navn som har dukket opp: C6502, C6503 og C6506. Alle har kodenavn Odin, så da snakker vi trolig om forskjellige varianter av samme telefon, der det bakerste nummeret sier noe om markedet den er tilpasset.

Her har Sony altså gått bort fra den vanlige LT- MT- og ST-prefiksen i modellnumrene sine. Uten at vi skal spekulere for mye kan det tenkes at Sony har gått tilbake til å bruke merkenavn for andre produktkategorier i telefonene sine nå når Ericsson er ute, og at C-en rett og slett betyr Cybershot. 

2013

Det eksisterer foreløpig ikke allverdens mengder informasjon om telefonen, utover at den skal ha Android 4.1 JellyBean og en kraftig Qualcomm-systembrikke - sannsynligvis S4 Pro. 

Om selskapet følger malen de har gjort de to siste årene, skal du ikke se bort fra at en offisiell lansering skjer under CES-messen i Las Vegas i januar. 

Kilder: Ameblo via GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.