MOBIL

16,2 megapiksler fra Sony Ericsson lekket

Trodde du megapiksel-racet var over?

22. des. 2010 - 12:23

Det har i kjent Sony Ericsson-stil dukket opp ryktebilder av en hittil ukjent telefon, som ser ut til å være produsentens neste kameraflaggskip.

Modellen det er snakk om har navnet S006, og skal etter alt å dømme slippes eksklusivt hos den japanske operatøren KDDI til våren. Mest sannsynlig kommer det en tilsvarende modell for det europeiske og amerikanske markedet etterhvert.

Spesifikasjonene

Alle spesifikasjonene for S006 er ikke ute av skapet, men telefonen skal ha en 3,3 tommers berøringsskjerm, 1 GHz Snapdragon-prosessor og Sony Ericssons proprietære operativsystem.

Det mest interessante med en telefon som dette er selvsagt kameraegenskapene. Sony Ericsson har brukt den nye sensortypen Exmor R, som er bakbelyst og dermed kan ta bedre bilder i mørke omgivelser. ISO-verdien kan også stilles helt opp til 12800, men det spørs hvordan kvaliteten blir på disse verdiene, da selv digre systemkameraer har et merkbart kvalitetstap på langt lavere tall enn dette. 

Størrelsen på bildebrikken er ikke økt i forhold til på tidligere telefoner, noe som er litt skuffende med tanke på at Nokia allerede har gjort dette grepet på sin egen kameravinner, N8. Istedenfor har Sony Ericsson fokusert på å øke antall megapiksler, og de får du jammen 16,2 av her. Galskap.

Dermed er det fare for at startskuddet er fyrt av på nytt etter en liten pause i det evigvarende megapikselracet. 

Kilde: Ubergizmo

Relatert: Nok megapiksler nå, mobilprodusenter!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.