MOBIL

12 Sony-telefoner i år

...minst.

18. jan. 2012 - 14:39

Mye tyder på at Sony har tenkt å videreføre Sony Ericssons status som produsenten med flest lekkasjer. I går dukket det opp bilder av flere ukjente Xperia-telefoner, og vi blir overrasket om det ikke dukker opp både flere og skarpere bilder i innspurten mot Mobile World Congress neste måned.

Og det er ikke bare bilder som lekker ut på nettet. GSM Arena har nemlig fått fatt det som skal være selveste lanseringsplanen for 2012, med både kodenavn på mobilene, lanseringstidspunkt og priser. Dokumentet skal i i utgangspunktet ha vært ment for det indiske markedet.Listen er hentet fra GSM Arena.

11 kommende telefoner

Dersom denne listen stemmer vil vi få se åtte nye Sony-telefoner i butikkene før sommeren er over, altså totalt ni telefoner når Sony Xperia S er tatt med i beregningen.

Noen av modellnavnene er forøvrig allerede kjent på ryktebørsen, for eksempel Nyphon og Pepper.

LES OGSÅ: Lyntest av Sony Xperia S

I tillegg er tre telefoner listet opp for høsten, blant annet det som prismessig ser ut til å være toppmodellen: Mint.

Og når vi først snakker om priser ser det ut til at Sony har tenkt å fortsette å tilby mobiler i alle prisklasser, med flest modeller i medium-segmentet.

Det er uvisst om noen av modellene kommer med Windows Phone, eller om Sony skal gjøre som Sony Ericsson i fjor og holde seg til Android.

Dersom du er lei av Sony-rykter er det ellers bare å stålsette seg - det kommer garantert mye mer i månedene fremover.

Kilde: GSM Arena

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.