Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Bærekraftig dekkrevolusjon: Hvordan reTyre former fremtiden med avansert teknologi

En del av et kompetanseløft innen bærekraft.
En del av et kompetanseløft innen bærekraft. Foto: reTyre
Del

Rett utenfor Oslo står en bærekraftig revolusjon på trappene. reTyre, en pioner innen dekkproduksjon, er godt i gang med å etablere en ambisiøs produksjonsmetode som vil kunne gjøre en hel industri grønnere.

Uten gummi! reTyre skal nå produsere dekk med bærekraftige materialer som vil gi egenskaper som lettere vekt, lavere rullemotstand etc. <i>Foto:  reTyre</i>
Uten gummi! reTyre skal nå produsere dekk med bærekraftige materialer som vil gi egenskaper som lettere vekt, lavere rullemotstand etc. Foto:  reTyre

reTyre er kjent for mange som produsent av modulære sykkeldekk. Nå skal bedriften over til å produsere dekk til en rekke andre formål enn bare sykkel — på en helt ny måte!

Derfor ser de etter flere dyktige kolleger som vil være med på vekstreisen.

Ledige stillinger i reTyre »

– reTyre er dekkindustriens første produsent med bærekraft som grunnpilar, forteller Paul Magne Amundsen, CEO i reTyre.

Han understreker at med sin innovative og avanserte produksjonsmetode muliggjør reTyre bruken av nye og bærekraftige materialer som vil erstatte miljøverstingen gummi i pneumatiske dekk.

– Vi er veldig stolte av å trekke på innovative teknologier fra andre industrier inn mot dekkproduksjon. Som en del av R&D og produksjon i reTyre vil du jobbe med å kombinere elementer fra mange ulike teknologier.

Vi er dypt involvert i testing og utrulling av store, banebrytende maskiner, forteller Tarjei Hofset. <i>Foto:  reTyre</i>
Vi er dypt involvert i testing og utrulling av store, banebrytende maskiner, forteller Tarjei Hofset. Foto:  reTyre

Høyteknologisk løsning på et miljøproblem

Der tradisjonell dekkproduksjon ofte foregår i asiatiske land under dårlige arbeidsforhold og er forbundet med høyt CO2-avtrykk i hele verdikjeden, bygger reTyre opp miljøvennlig dekkproduksjon i Ski rett utenfor Oslo.

– Det er mulig med avansert teknologi og automatisering, forklarer Tarjei Hofset, Development Engineer i reTyre.

For Hofset handler det om mye mer enn å om å designe og produsere dekk.

– Man er med på hele løpet. Fra konseptutvikling med tilhørende modellering, fra den første prototypen til samarbeid med underleverandører, til installasjon i vår egen fabrikk og oppfølging.

Hver ansatt er en viktig brikke i vår misjon om å redusere karbonavtrykket i dekkindustrien. <i>Foto:  reTyre</i>
Hver ansatt er en viktig brikke i vår misjon om å redusere karbonavtrykket i dekkindustrien. Foto:  reTyre

Hofset belyser selskapets unike tilnærming til produksjon og utvikling:

– Det handler mye om kybernetikk og automasjon, hardware og software. Vi er dypt involvert i innkjøp, testing og utrulling av store, banebrytende maskiner. Vi bruker mye mer tid på å utvikle og modulere nye typer maskiner og produksjonskonsepter enn å designe dekkene.

Vis mer

– reTyre er dekkindustriens første produsent med bærekraft som grunnpilar, forteller Paul Magne Amundsen, CEO i reTyre.

Har du lyst til å jobbe med oss i reTyre? »

Fleksibilitet, utvikling og muligheter

En del av et kompetanseløft innen bærekraft. <i>Foto:  reTyre</i>
En del av et kompetanseløft innen bærekraft. Foto:  reTyre

— I reTyre tror man på å gi ansatte rommet de trenger for å vokse. Dette betyr en fleksibel arbeidsstruktur hvor du får sjansen til å forme din egen rolle, kombinert med ansvaret for å drive forandring, forteller Cecilie Bøckmann Olsen.

Hun har selv vært en del av et kompetanseløft innen bærekraft i reTyre.

— Det å kunne kombinere eksisterende kompetanse med ny, og se det manifestere seg i noe konkret på veldig kort tid, er utrolig motiverende, forteller hun.

Rask skalering

– Vi skal skalere med bærekraftige fabrikker på flere kontinenter, og for å få til denne grønne revolusjonen så raskt som vi ønsker, blir ansatte en viktig del av vår strategi, forteller Paul Magne Amundsen.

– Som ansatt i reTyre vil du bli en del av en bedrift som har bærekraft og teknologi i kjernen av alt vi gjør. Hver ansatt er en viktig brikke i vår misjon om å redusere karbonavtrykket med avansert teknologi og fremme grønn innovasjon i en bedrift med flate hierarkier og kort vei til beslutninger.