Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Gratis utstillingsvindu for grønne løsninger

Har din bedrift en grønn og innovativ løsning?  Nå har du sjansen til å bli med på en gratis verdenslansering.

Del

–Det finnes mange norske, innovative bedrifter som kan bidra til å løse verdens klima- og samfunnsutfordringer, men det er få som har hatt mulighet til å gå internasjonalt med løsningene sine. Nå får de en unik sjanse til å vise seg frem for verden, sier Helene Friis, leder av The Explorer-prosjektet i Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge har i samarbeid med norsk næringsliv utviklet The Explorer, en matchingtjeneste for norske bedrifter som utvikler grønne og bærekraftige løsninger.

Dette er The Explorer

  • Norges utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger
  • Internasjonal matching-tjeneste lanseres i mai 2019
  • En del av Merkevaren Norge «Vi trenger en felles plattform», sier Hans Kristian Westrum i Soil Steam International.

The Explorer skal øke norsk eksport ved å sette norske aktører i kontakt med kunder, samarbeidspartnere og investorer over hele verden. Tjenesten skal også bygge Norges posisjon som bærekraftspioner, og gi norske bedrifter et kvalitetsstempel i utenlandske markeder.

–The Explorer utvikles stadig, og i mai lanserer vi tjenesten internasjonalt under GreenTech Festival i Tyskland. I den forbindelse trenger vi flere hundre grønne og innovative løsninger fra Norge å vise verden. Dette vil bli en flott mulighet for bedrifter å få nasjonal og internasjonal synlighet, fortsetter Friis.

Har du en grønn og bærekraftig løsning? Registrer den i dag!

Se hvordan andre bedrifter presenterer sine løsninger

Hvem kan registrere seg i The Explorer?

Alle norske bedrifter kan registrere løsningene sine gratis i The Explorer. Bidrag som oppfyller kriteriene blir publisert på TheExplorer.no, på sosiale medier og brukt i internasjonal markedsføring av Norge.

The Explorer skal bestå av et bredt utvalg konsepter som kan bidra til å løse verdens klima- og samfunnsutfordringer. Løsningene kan være små, store, enkle, avanserte, billige eller dyre. Både etablerte bedrifter og bedrifter i startfasen kan være med.

Tre krav ligger til grunn:

 
 
  1. Løsningene må være grønne
  2. Løsningene må rettes mot minst ett av FNs Bærekraftsmål
  3. Løsningene må komme fra en etisk og forsvarlig drevet bedrift.

Ettersom The Explorer er en plattform for eksport, bør løsningene også være skalerbare med potensiale for internasjonal vekst.

Bli en del av det norske «landslaget» for grønne og bærekraftige løsninger – registrer din bedrift i dag!

Hvordan blir jeg en del av The Explorer?

Registreringen krever ingen lang søknadsprosess. Du fyller ut et skjema med 300-400 ord, og så gjør The Explorer-teamet resten. Resultatet blir en proff presentasjon av løsningen, som Innovasjon Norge og ambassader rundt om i verden vil markedsføre og bruke i ulike forretningssammenhenger og arrangementer i inn- og utland. Dette hjelper bedriften å bli synlig i nye markeder og gir potensielt økt salg.  


Besøk www.theexplorer.no eller send en mail om du har spørsmål til TheExplorer@innovasjonnorge.no