Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Skreddersydd og stilrent hos Schenker AS, avdeling Gardermoen

Del

Da Schenker AS sin avdeling for flyfrakt ved Gardermoen høsten 2020 skulle flytte inn i nye lokaler, valgte de AJ Produkter som sin hovedleverandør av kontormøbler. Prosjektselger i AJ Produkter, Anniken Sørli, tok oppdraget og bisto kunde gjennom hele prosessen - fra planlegging og løsningsforslag til ferdig monterte møbler og innredning i møterom, stillerom og kontorlandskap. Resultatet ble en stilren og spesialtilpasset løsning - levert og montert til avtalt tid.

Prøvde møbler både fysisk og digitalt

3D-tegning av Anniken Sørli, AJ Produkter.
3D-tegning av Anniken Sørli, AJ Produkter.

I utvelgelsen av produkter til de nye lokalene, avla Schenker AS et besøk i AJ Produkters showroom og salgskontor på Kløfta. I utstillingen er det mulig å både se og prøve mange produkter fra deres sortiment av møbler og innredning til kontor- og konferanse. Ikke bare gjør det produktutvelgelsen enklere – den blir også mer spennende!

For å gi kunde en tydelig visualisering av den ferdige løsningen og hvordan møblene tok seg ut i lokalene, utarbeidet prosjektselgeren dynamiske 3D-tegninger av lokalene i sin helhet. Alle møblene i leverandørens sortiment er tilgjengelig i tegneprogrammet. På denne måten ble det enkelt å vurdere produktvalg og avdekke eventuelle behov for endringer og tilpasninger i oppsettet før endelig bestilling ble avtalt.

Anniken Sørli, Prosjektselger i AJ Produkter.
Anniken Sørli, Prosjektselger i AJ Produkter.

I løpet av planleggingsprosessen mellom Schenker og Sørli i AJ Produkter, ble flere produkt- og fargeforslag utarbeidet og presentert for kunde. Denne arbeidsmetoden sørger for at AJ Produkter kan føle seg trygge på at de møter forventingene fra kunde, samtidig som kunde lettere finner frem til den løsningen som passer de aller best.

Prosjektselgeren legger ikke skjul på at det er givende å jobbe med denne typen prosjekter:

– Det er gøy å se hvordan prosessen med tegninger, besøk og befaring ender med et så bra resultat. Det at vi har tett dialog hele veien sikrer at vi som leverandør dekker alle behov hos kunde, sier Anniken Sørli, prosjektselger i AJ Produkter.

Skreddersydd og fleksibelt

 
 

Den tette dialogen AJ Produkter har med kundene sine muliggjør produksjon av spesialprodukter og tilpasninger av produkter underveis i prosessen, noe som også Schenker AS avd. Gardermoen kunne dra nytte av. Til dette innredningsprosjektet hadde de behov for et spesialtilpasset bord til pakking av post.

Bordet som ble levert har en bordplate som er produsert etter mål, og som er satt sammen med hev- og senkbart understell fra MODULUS-serien. Dette resulterte i en løsning tilpasset alle brukere av bordet, da det kan heves og senkes etter ønske. Kunde så også behovet for å gjøre andre endringer underveis, i eksempelvis valg av farger, produkter og antall. Fleksibiliteten og muligheten for spesialtilpasninger hos AJ Produkter ble godt verdsatt av kunde:

– Ved store prosjekter kan endringer og ekstra bestillinger være nødvendig, etterhvert som man tilpasser seg det nye lokalet. Vår hovedleverandør har gjort dette med glans. Spesialmøbler tilpasset behov og ønsker har blitt laget, samt endringer i produkter eller antall, forteller Ida Edlund, Business Developer – Air Freight Norway, Schenker AS avd. Gardermoen. 

Ferdig montert – til rett tid

Kontorlandskapet ble møblert med 46 arbeidsplasser, satt sammen av hev- og senkbare skrivebord og oppbevaringsskap i AJs egen møbelserie, MODULUS. Skjermvegger trukket i støyabsorberende tekstil ble montert på de høydejusterbare skrivebordene. Både skjermvegger og oppbevaringsskap bidrar til å dempe unødvendig støy i lokalet men deler samtidig naturlig inn kontorplassene i arbeidssoner og gir lokalene et mer helhetlig og ryddig uttrykk.

 
 

En smart måte å utnytte overflater i kontormiljøer på er å bruke planter på toppen av skap eller hyller. De absorberer faktisk noe støy, men bidrar først og fremst til et trivelig og lunt arbeidsmiljø. Til møterom og stillerom ble konferansestolen FAIRFIELD valgt ut, og i fellesområder ble blant annet stolen GANDER og møbler i leverandørens egen lounge-serie, COPENHAGEN, benyttet.

AJ Produkter har egne fabrikker i Slovakia og Polen som produserer metall- og treprodukter. Sentrallageret er lokalisert i den svenske byen Halmstad, og der er mange av produktene i sortimentet lagerført, noe som gir kortere leveringstid enn om alt skulle ha blitt produsert på bestilling.

AJ Produkter sørget for at alle bestilte og spesialproduserte produkter ble levert, montert og klargjort for bruk til avtalt tid. Dermed kunne de nye eierne flytte rett inn i ferdig innredede lokaler så fort montørene var ferdige på stedet.

Vis mer