Ledige stillingerNyhetsbrevNyhetsstudioTips oss

Ledige stillingerNyhetsbrevNyhetsstudioTips oss
Abonner

Vin

Frankrike og EU vil bruke 200 millioner euro på å destruere vin

Frankrike og EU vil bruke 200 millioner euro på å destruere vin

Teknologene ofrer trygge karrierer for å utvikle verdens beste sider

Teknologene ofrer trygge karrierer for å utvikle verdens beste sider

Hvorfor lukter vinen pepper, diesel og kattepiss?

Hvorfor lukter vinen pepper, diesel og kattepiss?

Marius lager vin etter Champagne-metoden. Det kan være starten på en ny norsk industri

Marius lager vin etter Champagne-metoden. Det kan være starten på en ny norsk industri

Dette lærte de av å lagre vin på Den internasjonale romstasjonen

Dette lærte de av å lagre vin på Den internasjonale romstasjonen

Denne champagnen er lagret på 60 meters dyp i Atlanterhavet. Kan det kjennes på smaken?

Denne champagnen er lagret på 60 meters dyp i Atlanterhavet. Kan det kjennes på smaken?

Når klimaendringer truer noen av verdens beste vinområder, kan teknologi spille en avgjørende rolle

Når klimaendringer truer noen av verdens beste vinområder, kan teknologi spille en avgjørende rolle

Klimaendringer tvinger vinindustrien til å tenke nytt

Klimaendringer tvinger vinindustrien til å tenke nytt

Tips oss

Ansvarlig redaktør

Kristina Fritsvold Nilsen

Nyhetsredaktør

Tor M. Nondal

  • RSS-feed forside
  • Facebook
  • Linkedin
  • Bsky
  • Annonser
  • Nyhetsbrev
  • Vilkår og bruksbetingelser
  • KI-retningslinjer

All journalistikk er basert på Vær varsom-plakaten og Redaktørplakaten

© 1995-2025 Teknisk Ukeblad Media AS