BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Superkompakt lynlader kan lade tre biler samtidig

ABB lanserer kompakt lynlader, ideell for urbane behov.
ABB lanserer kompakt lynlader, ideell for urbane behov.
Innhold fra annonsør

ABBs nye 180 kW Terra 184 er en den mest kompakte lynladeren med høyest effekttetthet på markedet.

Ifølge FN står byene for mer enn 60 prosent av de globale klimagassutslippene, og innen 2050 forventes mer enn to tredjedeler av verdens befolkning å bo i urbane strøk.

Lader tre biler

Det er derfor vitalt at raskt voksende byområder tar proaktive skritt for å redusere klimagassutslipp. Elektrisk transport (e-mobilitet) er en nøkkelfaktor for å oppnå dette. Men, for at e-mobilitet skal være levedyktig i storbyer, med begrenset ladetid og høye tomtepriser, må det utvikles løsninger som takler slike utfordringer.

ABBs siste utvikling innen ladeteknologi gjør nettopp det. Terra 184 lynladeren, det siste medlemmet av ABBs mestselgende Terra-familie av ladere, er rask, kompakt, robust og gir muligheten til å lade opptil tre biler samtidig. Det øker bekvemmeligheten for sjåfører og inntekter for ladeoperatøren.

Med en ladeeffekt på 180 kW kan Terra 184 brukes av kjøretøy i alle størrelser, det være seg de nyeste eller fremtidige generasjoner av personbiler, busser eller lastebiler. Men, i motsetning til andre ladere med høy effekt, har den et fotavtrykk på under 0,5m2, det samme som den nåværende Terra 54-modellen. Den innovative designen betyr at det ikke er behov for et separat omformerskap, og derved en rask og kompakt løsning for byer med begrenset plass.

Lader alt – i dag og i morgen

- Det siste tiåret har ABB lagt grunnlaget for fremtidens bærekraftig transport. Med vår siste utvidelse av Terra-serien har vi svart på dagens og morgendagens krav, både når det gjelder behov i byområder og de elektriske kjøretøyene som benytter veiene, sier Frank Muehlon, leder for ABBs globale virksomhet for infrastrukturløsninger innen e-mobilitet.

Terra 184 støtter alle ladestandardene på markedet, inkludert CCS (combined charging system), CHAdeMO og AC (vekselstrøm), og alle batterier opp til 920V. Den kan skreddersys med funksjoner som inkluderer tilpasset kredittkortterminal, skjerm og kabler, på 8 meter for maksimal brukervennlighet.

For ekstra fleksibilitet kan operatører av andre Terra-modeller, som Terra 94 eller 124, i fremtiden oppgradere ladeløsningen til Terra 184 med ekstra kraftmoduler.

Pris for e-mobilitet

Terra 184 er tilgjengelig fra juli. Den tilbyr en trygg, smart og bærekraftig ladeløsning som støtter ABB Electrification’s «Mission to Zero», en visjon for en nullutslippsvirkelighet for alle.

ABB har uovertruffen kompetanse innen utvikling av bærekraftige transportløsninger. ABB har solgt mer enn 14 000 hurtig- og lynladere i mer enn 80 land siden debuten i lademarkedet for ti år siden. Selskapet mottok nylig Global E-mobilitet Leader 2019-prisen for sin rolle i å støtte den internasjonale omstillingen til bærekraftige transportløsninger.

LES MER:

Smarte transportløsninger

Podcast: Grønt skifte med elbil

Circle K styrker elbil-satsing med flere lynladere fra ABB

ABB og Vy samarbeider om grønt skifte med første elbusser på Nord-Vestlandet

ABB og ASKO samarbeider om elektrifisering av lastebilflåte