BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Batterihybride brønnbåter brer om seg i norsk havbruksnæring

ABB leverer hybrid kraftsystem til FrøyGruppens nye brønnbåt.
ABB leverer hybrid kraftsystem til FrøyGruppens nye brønnbåt.
Innhold fra annonsør

ABB har signert en kontrakt med Sefine Shipyard om å levere kraft- og fremdriftsløsning til FrøyGruppens toppmoderne, hybride brønnbåt som fremtidssikrer fartøyet for sikker og bærekraftig drift.

Den innovative brønnbåten, designet av Møre Maritime AS, vil være det første fartøyet i sitt slag som har ABBs prisbelønte kraftdistribusjonssystem Onboard DC Grid™. Systemet vil optimalisere energiforbruket, enten det drives med hovedmotoren, batterilageret eller en kombinasjon av de to. Kraftoppsettet ombord vil bli styrt av ABBs integrerte energistyringssystem (Power and Energy Management System, PEMS™) som vil sikre optimal bruk av fartøyets totale kraftressurser.

Bærekraftig næringskjede

– Vi er veldig stolte av å installere en så omfattende hybridløsning om bord. Ved å jobbe tett med ABB har vi designet et kraftsystem som vil bidra til en bærekraftig matforsyningskjede i mange år fremover, sier Geir Antonsen, teknisk sjef i Frøy Rederi AS i FrøyGruppen.

– Dette blir vårt andre prosjekt med ABB som inkluderer Onboard DC Grid™ -systemet og et energilagringssystem. Det gir større effektivitet og bærekraft for FrøyGruppens brønnbåt, sier Efkan Turan, senior teknisk prosjektingeniør hos Sefine Shipyard.  - Etter å ha opplevd ABB som en pålitelig partner tidligere, ser vi frem til å samarbeide med dem om dette fremtidsrettede fartøyet som er skreddersydd for dagens behov og har fleksibilitet til å tilpasse seg morgendagens fremtidige teknologier.

Energistyringssystemet tillater det integrerte, elektriske systemet å benytte digital kommunikasjon i ABBs tavler, vern og kontrollere for å forbedre informasjonsflyten og gi full systemkontroll fra kraftproduksjon til forbruk. Onboard DC Grid™ er en meget feiltolerant systemplattform, som tilbyr sikker og effektiv drift, mindre utsatt for harmonisk støy ved toppeffekt som påvirker kraftdistribusjonen i vekselstrømsystemer (AC).

Grønne spesialfartøy

– Denne ordren fortsetter det maritime skiftet mot grønnere hybridkraft og fremdriftsteknologi, og bekrefter at påliteligheten, redundansen og den iboende sikkerheten til Onboard DC Grid™ er tilgjengelig for selv de mest spesialiserte fartøyene, forteller Sindre Sætre, leder for ABBs marinevirksomhet i Norge.

Hele ABB-pakken inkluderer oppkobling med ABB Ability™ Remote Diagnostic System for Marine, som ytterligere vil forbedre fartøyets operasjonelle sikkerhet og sikre optimal ytelse, samtidig som det hjelper med å raskt oppdage og rette feil om bord.

Fartøyets kraftige CFlow-fiskehåndteringssystem inneholder kombinasjonen av ABBs ACS880 multi- og single-omformere, som integreres sømløst med funksjonaliteten til Onboard DC Grid™ og gir ytterligere driftseffektivitet.

Les mer:

ABBs Onboard DC Grid

ABB bidrar til nullutslipp på Norges største bilfrie passasjersamband 

ABB leverer hybrid kraftsystem til Nova Sea Service’s brønnbåt 

Helelektriske sightseeingbåter med ABB-fremdrift settes i drift ved Niagarafallene

Evoy – Norsk elbåteventyr med frekvensomformere fra ABB

ABB-teknologi driver P&Os superferger mot en ny æra innen bærekraftig transport

ABB leverer hybrid kraftsystem til Knutsens nye skytteltankere