MOBIL

ZTE Skate på vei til butikkene

Nå kommer snart ZTEs neste billige mobil i butikkene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
17. aug. 2011 - 16:12

ZTE har gjort seg bemerket i Norge med billigmobilen Blade. Blade har Android 2.2, en skarp skjerm og ellers alle funksjoner du forventer å finne på en smarttelefon. Det som gjør Blade så spesiell er den lave prisen. For 1300 kroner kan du rusle ut av mobilbutikken med en fullblods Android-telefon.

LES OGSÅ: ZTE Blade får Android 2.2

Nå kommer Skate

I februar lanserte ZTE modellen Skate, som følger i Blades fotspor. Det vil si at også denne telefonen blir svært hyggelig priset når den kommer i butikken. Og det skjer ganske snart.

ZTEs key account manager Ronen Hansen bekrefter overfor Mobili at de jobber med å få telefonen ut på markedet i disse dager, og at den skal komme i salg i løpet av de neste ukene. 

Dette skjer tidligst i slutten av august, men senest i midten av september. 

To varianter

Det vil komme to varianter av Skate. Den som kommer nå har prosessor på 800 MHz, mens neste variant som ifølge Hansen ikke er langt unna, får prosessor på 1 GHz. 

I nettbutikkene er Skate priset til mellom 2000 og 2100 kroner. Med tanke på at telefonen har 4,3 tommers skjerm, GPS, super-3G med 7,2 Mbps nedlasting, og Wi-fi er ikke dette noen ille pris.

Hansen antar at prisen vil bli noe lavere når telefonen kommer i salg. Prisforskjellen på de to variantene skal være litt under 250 kroner.

Telefonen kjører standardutgaven av Android 2.3 Gingerbread. Det vil si at den ikke har fått noe ekstra menysystem på toppen. Dette vil gjøre den lik Google Nexus-telefonene i bruk.

Vi skal teste om ZTE Skate duger når vi får den inn til test. I mellomtiden kan du lese test av ZTE Blade.

LES OGSÅ: ZTE lanserer Skate

Kilder: Prisjakt.no

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.