PRODUKTNYHETER

Xerox på offensiven

2. aug. 2001 - 17:33

Med den nye Phaser 860 modellen sikter de rett mot HP og tilbyr bedre data til samme prispunkt. Skriveren er en oppgradert utgave av den tidligere 850 som har vært en stor salgssuksess. Den skriver med smeltet voks som størkner i det den treffer papiret, og klarer hele 16 fullfargesider i minuttet med redusert oppløsning eller 10 sider med normal oppløsning. Den har også fått en ny voksblanding som gir sidene en overflate som likner mer på laserskrivere. Voksen gjør det mulig å skrive på alle papirtyper uten at fargene endrer seg. Skriveren bruker også mindre voksdråper som både gir bedre utskriftskvalitet og lavere kostnader.

Brukerne kan installere drivere direkte fra harddisken i skriveren for de modellene som har det eller direkte fra nettet. Prisen på den nye 860-modellen starter på 22 750 kroner.

På sorthvittsiden er Phaser 3400 selskapets nye billigvåpen, med en hastighet på hele 16 sider i minuttet. Den kommer i to utgaver med og uten nettverkskort. Magasinet klarer 550 vanlige ark, litt mer en full pakke. I tillegg kan du ha 100 ark på sidemateren og den kan utvides til 1200 ark. På tross av en meget beskjeden størrelse er den beregnet på en månedlig produksjon på hele 40.000 sider. Prisen starter på 7200 kroner pluss moms. (orv)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.