T2

WLAN med noko attåt

Kanskje du skulle ta en nærmere titt på Siemens Gigaset SX550 dsl/cable.

At det heter dsl/cable til etternavn, betyr ikke at du kommer til å drukne i kabler, men at du kan koble det til internett via ADSL eller kabel. R

esten av villniset kan du glemme for godt. Når du har koblet det til, vil basestasjonen stå å pumpe internett ut i din nærmeste eter slik at du kan være koblet til tu.no enten du sitter på do eller hviler ut på terrassen.

Selvfølgelig snakker vi om 802.11g som gir deg 54 Mbit/sek forbindelse, som sannsynligvis er 50 til 100 ganger mer enn Internettforbindelsen din ut av huset. På sikkerhetssiden får du en integrert brannmur og 128-bit WEP-kryptering, og det er jo ikke å kimse av i disse usikre tider.

Når du sitter der i hagen og nyter nettet, kan du også glede deg over den trådløse telefonen med belyste taster for mørke kvelder, stor skjerm, innebygd nummerliste med 200 nummer, liste over de siste 20 ubesvarte anrop, kalender, integrert telefonsvarer og en rekke andre funksjoner som burde få mange mobiltelefoner til å melde seg til tjeneste i skammekroken.

Du får Siemens alt-i-ett vidunder både som analog telefon og i en i-utgave med ISDN. Begge til den ringe pris av 2700 kroner og oppover, avhengig av hvor flink du er til å shoppe. Ser du frem til at IP-telefoni skal redusere telefonregningen din, er kanskje ikke analogt så dumt?

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.