MOBIL

Windows Phone 7.8-detaljer ute

Selv om din Lumia 800 ikke får nyeste Windows Phone, ser det ut til at du får noen av de samme mulighetene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
1. nov. 2012 - 09:41

Da Microsoft viste frem Windows Phone 8 i sommer ble det klart at eksisterende Windows-telefoner ikke får den nyeste utgaven, men en oppdatert Windows Phone 7.8

Utover at den nye versjonen får startskjerm-fliser som åtteren, er lite kjent om versjon 7.8  Og inntil videre har ikke Microsoft sagt mye om når den kommer, og hva som blir nytt.

På Microsofts italienske Windows Phone-side på Facebook kan det imidlertid se ut til at noen har sagt mer enn de skulle. De svarte på et spørsmål om hva som er nytt i versjon 7.8, og fortalte at du får funksjoner kalt Club, som antakeligvis er det italienske navnet på "Rooms". Dette lar deg dele bilder, kalendere og annet med for eksempel familien din.

Videre får WP 7.8 Xbox Music, som er Microsofts nye musikktjeneste, og SmartGlass. Sistnevnte er en funksjon som kort fortalt gjør telefonen om til en fjernkontroll til Xbox.

Etter at informasjonen ble postet på Facebook-siden, har den blitt fjernet igjen. Det kan altså tyde på at noen var litt raske på avtrekkeren.

Kilde: GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.