NETTARKIV

Wii Fit - Traust og trygt

Stein Jarle Olsen
9. sep. 2008 - 11:34
Vis mer

Vi har lekt med Wii Fit i noen uker, og det hersker liten tvil om at badevekta gjør det morsomt å brenne kalorier.

Trener

Din personlige trener gjør øvelsene veldig lettforståelige, og du får følelsen av at instruktøren snakker direkte til deg, med kommentarer som «Nå vingler du litt,» «ikke gi deg» og «godt jobbet».

Øvelsene er både morsomme og godt varierte, og du får stadig tilgang til nye yoga-poseringer, muskeløvelser og minispill.

Ofte nytt

Men problemfritt er det ikke. De nye øvelsene kommer kanskje litt ofte, og det tar ikke mange dagene før du har tilgang til alt hva spillet har å by på.

Det at du får noe nytt å ta fatt i, er nok en motivasjonsfaktor for mange, og det er dermed lett å miste lysten når det ikke er mer å låse opp.Dessuten mangler pakken til Nintendo litt på funksjonssiden for å komme helt i mål. Hvorfor man ikke har inkludert en kaloriteller, er for oss uforståelig, ettersom dette hadde vært en enkel måte å gi spillet en langt større «bare litt til»-faktor.

Man oppgir jo både vekt og høyde, så det burde vært problemfritt å regne ut, om enn med forbehold om en akseptabel feilmargin.

Håpet på mer

Alt i alt er Wii Fit en solid og gjennomarbeidet treningspakke fra Nintendo, men balansebrettet har selvfølgelig sine begrensninger. Med noen flere øvelser, kaloriteller og litt mer arbeid på motivasjonssiden, hadde vi forhåpentligvis holdt ut mer enn de to ukene vi gjorde.

Eventuelt er vi bare litt for lite aktive, generelt sett.

TEST: Wii Fit

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.