Vortex-måler fra Krohne med tilleggsfunksjoner

Er forbedret etter tilbakemeldinger om forgjengeren

Vortex-måler fra Krohne med tilleggsfunksjoner
Ny OPTISWIRL 4200 vortex mengdemålere for intern overvåking av energi for mettet og overopphetet damp eller varmt vann Bilde: Krohne

Krohne introduserer den nye OPTISWIRL 4200 Vortex mengdemåler for måling av væsker, gasser og damp. Den er rettet mot energiapplikasjoner i ulike bransjer, for eksempel overvåking av energien for mettet og overopphetet damp eller varmt vann. Bruksområder dekker også overvåking av dampkjeler, forbruksmåling av brennere eller overvåking av trykkluftnettverk, inkludert FAD (Free Air Delivery) applikasjoner.

Basert på erfaringene med forgjengeren OPTISWIRL 4070, kommer den nye måleren med noen tilleggsfunksjoner: I tillegg til brutto energiberegning for damp, har OPTISWIRL 4200 også netto energiberegning for damp og kondensat (varmt vann). Med en integrert temperatursensor som standard, kan måleren monteres som energimåler i turledningen med en ekstern temperaturføler i returledningen. Brutto og netto energiberegning kan mates inn i et DCS system for avansert energistyring.

Les om: Ny nivåmåler fra Krohne