Volvo trekker seg fra maskinshowet Conexpo i Las Vegas neste uke

Korona-viruset gjør at alle forretningsområder innen Volvo Group trekker seg fra maskinutstillingen Conexpo som starter onsdag i neste uke.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
5. mars 2020 - 22:04

Mens arrangøren av den største anleggsmessen på det amerikanske kontinetet fortsatt arbeider med å avvikle utstillingen som planlagt, begynner nå utstillerne å trekke seg fra arrangementet. Først ut er Volvo, som tar konsekvensen av at store amerikanske stater som Washinton og Florida nå har erklært unntakstilstand som følge av spredningen av korona-viruset, og avlyser hele deltagelsen på maskinutstillingen i Las Vegas.

I en pressemelding fra Volvo Group heter det at avmeldingen inkluderer alle relevante forretningsområder for Volvo, som omfatter Volvo Construction Equipment, Volvo Penta, Volvo Financial Services, Volvo Trucks, Mack Trucks, SDLG og Terex Trucks.

Også flere av kinesiske firmaer som skulle deltatt som utstillere på maskinshowet, har valgt å avlyse sin deltagelse.

 
 

Conexpo ble sist arrangert i 2017 med over 130 000 besøkende. På deres nettsted opplyses det at de følger nøye med spredningen og omfanget av korona-viruset, men at de ikke så langt har vurdert å avlyse arrangementet som samler folk fra hele verden.

Det mest konkrete tiltaket som arrangøren så langt har iverksatt, er å dele ut klistremerker til utstillere og besøkende, der det henstilles til ikke å håndhilse.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.