NYHETSBREV

Vokser med lasermålere

Norske NEO Monitors har vokst til å bli en av Europas største utvikler og produsent av laserbaserte gass- og støvmålere.

10. mars 2015 - 22:48

Virksomheten ansetter fire nye spesialister for å bedre støtte kunder, produksjon og salg.

Siden oppstartsåret 2003 har antallet leverte målere steget fra under 50 til over 1400 i året. Omsetningen er doblet i  fireårsperioden fra 2010 til 2014. NEO Monitors har derfor ansatt fire nye eksperter for å bedre kunne møte kundenes krav og behov.

Kvalitet og sertifisering

Nils Ragnar Liholt kommer fra OptoSense AS der han var produksjons- og logistikksjef. Før dette var han sjefingeniør i Tandberg Data ASA og avdelingsingeniør i Hærens Forsyningskommando. I NEO Monitors skal Liholt jobbe med kvalitetssystemer og sertifiseringer samt være kontaktpunkt for kunder og eksterne samarbeidspartnere ved eventuelle kvalitetsutfordringer.

Teknisk support og kundestøtte

Jonny Larssen Aksdal kommer fra Aibel AS der han var senior instrumentingeniør mot offshoreinstallasjoner, med hovedansvar for brann- og gassdetektorer. Før dette jobbet han som instrumentingeniør i Fabricom AS. I NEO Monitors er Aksdal ansatt som Application Engineer med fokus på teknisk support og kundestøtte. Aksdal begynner først 1. april og var ikke til stede da bildene ble tatt.

Kaliberering og senior application engineer

Lars Jonas Haarberg er nyutdannet fra Universitetet i Oslo hvor han har en bachelorgrad i Informatikk med fordypning i robotikk og intelligente systemer. Haarberg er ansatt som testingeniør hos NEO Monitors hvor han skal justere og kalibrere måleinstrumenter for spesifikke gasser før de sendes til kunde. 

Runar Sveum trer inn i stillingen som Senior Application Engineer. Han kommer fra moderselskapet Norsk Elektro Optikk (NEO) hvor han var prosjektleder innen blant annet SIL-sertifisering. Samtidig trer Lars Brøndbo inn i den nyopprettede stillingen som teknisk sjef.

– Våre fire nye har bred erfaring med avansert produktutvikling og kvalitetskontroll. De har egenskapene som kreves for at vi kan bedre kan støtte våre kunder og sikre kvaliteten vi krever i løsningene. Vi har store forventninger til de nyansatte og håper våre kunder raskt vil oppleve verdien vi tilfører gjennom å kunne tilby enda tettere og bedre oppfølging, sier administrerende direktør i NEO Monitors, Ketil Gorm Paulsen.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.