Vinner pris for bruk av IBMs Watson

Sopra Steria Gruppen er tildelt prisen «Cloud Innovation» av IBM under konferansen Interconnect i Las Vegas.

PRISMOTTAKERE. En delegasjon fra Sopra Steria på scenen under prisutdelingen på Interconnect i Las Vegas. Foto: Sopra Steria
PRISMOTTAKERE. En delegasjon fra Sopra Steria på scenen under prisutdelingen på Interconnect i Las Vegas. Foto: Sopra Steria
14. apr. 2016 - 07:00

Begrunnelsen er bruken av kognitiv Watson-teknologi og den digitale plattformen Bluemix for å utvikle nyskapende kundeløsninger.

Første partner

Sopra Steria er det første IT-tjenesteselskapet som har blitt partner i det cloud-baserte økosystemet til IBM Watson. Sopra Steria bygger nå opp et europeisk senter for kognitiv teknologi.

Naturlig språkprosessering

IBM Watson er en teknologiplattform som bruker naturlig språkprosessering og maskinlæring for å levere informasjon basert på store mengder ustrukturert data.
Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap innen digitalisering.

Har du lest: Digitalisering gir nye krav

20 land

Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Selskapet har 38 000 medarbeidere i 20 land, og hadde proformaomsetning på 34 milliarder kroner i 2015. I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.