MOBIL

Vinn to billetter til Appworks 02

Vi deler ut to gratisbilletter til nordens viktigste app-konferanse.

Marius ValleMarius ValleJournalist
16. mai 2011 - 13:10
Vis mer

Appworks er nordisk app-konferanse som arrangeres av Mobilen.no og IKT-Norge. Appworks 02 er den andre konferansen som arrangeres, og i år kan du møte mange av de beste hodene innen mobil- og tablet-apps.

Appworks 02 går av stabelen tirsdag 24. mai på Latter i Oslo.

Målet med konferansen er blant annet å sørge for at det utvikles flere og bedre apps i Norden.

Foredragsholdere

Under Appworks 02 kan du oppleve en rekke spennende foredragsholdere:

Christophe Joyau, Nokia

Lokasjon er en av nøklene i kampen rundt de forskjellige mobile økosystemene. Hva skjer videre med Nokia, nå som de har valgt Microsoft som partner. Hvordan er strategien i forhold til utviklere og partnere generelt.

Martin Sivertsen, Klapp Media

Under årets Gulltaggen-arrangement vant NRK P3 Urørt-appen prisen for beste mobilapplikasjon/-tjeneste. Klapp Media og utvikler Martin Sivertsen har designet og utviklet appen i samarbeid med NRK P3. Martin vil fortelle om dette samarbeidet.

Jonas Feiring, Making Waves

I årene fremover vil det å jobbe med mobil være ensbetydende med å kunne håndtere flere plattformer. Dette foredraget ser på denne problemstillingen, viser til gode case og ser særlig på såkalt responsive design som en måte å møte denne utfordringen på.

Audun Kjelstrup, Nordaaker

Hva er best måte å forholde seg til flere plattformer på? Bør man gå på alle plattformene samtidig eller fokusere på én? Finnes det gode verktøyer. Audun fra Nordaaker ser på denne problematikken, spesielt sentrert rundt verktøyet Phonegap.

Ignite@AppWorks

Ignite-sesjonene har blitt tatt i bruk over hele verden de siste årene. 20 slider á 15 sekunder gir det 5 korte minutter med inspirerende, motiverende og engasjerende foredrag som skal ligge litt på sidelinjen. Kunst, menneskelig app, Finn-tall og mobil konsertbruker er noen av temaene vi skal pense inn på i en liten halvtime.

Vinn billetter

OPPDATERT: Vi har trukket ut vinneren av to billetter til Appworks 02. Vi gratulerer Knut Haugland med billettene!

Vi deler ut to gratisbilletter til Appworks 02 til en heldig Mobili.no-leser. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å sende oss en e-post hvor du gir en kort begrunnelse for hvorfor akkurat du fortjener gratisinngang til konferansen.

Billettene har en verdi på 2500 kroner eks. mva pr stk.

Konkurransen er stengt.

 

Les mer om Appwork 02 her »

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.