MOBIL

Vinn sladrearmbånd til mobilen

Fått ny mobil til jul? Da kan det hende at du får bruk for denne dingsen. 

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. des. 2012 - 14:46

Om du er en av de heldige som fikk ny mobil til jul tipper vi at du vil passe godt på den. Hvor kjedelig er det vel ikke å besitte en Apple iPhone 5 eller Samsung Galaxy Note II, bare for å oppdage at du ikke gjør det likevel?

Derfor tenkte vi at vi skulle gi vekk dette smarte Bluetooth-armbåndet vi testet for en måned siden. Vi aner ikke hvem som har laget det, men vi vet at det heter BT-88 og at vi kjøpte det via en kinesisk nettbutikk for en neve amerikanske dollar.

Det som er lurt med armbåndet er at det begynner å vibrere om du går fra telefonen din. Det vibrerer også dersom du mottar en samtale. Du slipper altså både å miste telefonen og samtaler. Som ekstrabonus kommer du til å se ut som en ekte nerd med dette på håndleddet.

Take your worst shot

Det eneste du trenger å gjøre er å gi oss en særdeles dårlig grunn til at vi skal gi det til akkurat deg. Vi er altså ikke ute etter tårevåte historier eller smiger. Bare en dårlig unnskyldning for at akkurat du skal få armbåndet i posten. Lykke til!

Mobili-redaksjonen presenterer en vinner onsdag 2. januar 2013. Ansatte i Mobili Media AS eller deres familie kan ikke delta.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.