MOBIL

Vinn mus med skanner og trådløst hodesett

KONKURRANSE: Ja, du leste riktig - datamus med skanner.

Denne helgen kan du vinne et Bluetooth-hodesett du kan koble egne øretelefoner til, og en datamus med innebygget skanner.
Denne helgen kan du vinne et Bluetooth-hodesett du kan koble egne øretelefoner til, og en datamus med innebygget skanner. Bilde: Marius Valle
Marius ValleMarius ValleJournalist
6. juni 2014 - 18:24

OPPDATERT: Vi har trukket en vinner.

Vi gratulerer John fra Ålesund med to fine dingser, som snart er på vei i posten. Han var en av mange som visste at Apple lanserte iOS 8, og at Nokia Lumia 630 er den første telefonen med Windows Phone 8.1.

Under ser du den opprinnelige konkurransen.

--------

Endelig helg, og endelig mulighet til å stikke av med noen fine premier igjen.

Denne helgen kvitter vi oss med to interessante dingser en mobilprodusent har gitt oss.

Den ene er en datamus med skanner innebygget. Det vil si at du kan bruke den både til å surfe etter kattepuser på YouTube og skanne visittkort eller annet. Faktisk kan du ifølge spesifikasjonene på baksiden av esken skanne inntil A3-størrelse med over 400 dpi. Spenstig, syns vi.

Den fungerer med Windows og Mac Os, og er kablet når du trenger å skanne, og trådløs når du bare trenger å muse. Verdien er vi ikke helt sikre på, da vi ikke har funnet den til salgs i noen nettbutikker. Spør du oss er den priceless.

Den andre er et Bluetooth stereo hodesett som fungerer med noen av LGs smart-TV-er, og smarttelefoner. Det er Bluetooth 3.0-basert, og støtter AptX. Du kan koble dine egne hodesett til den om du vil.

For å gjøre det helt klart: Vinneren får begge dingsene.

Slik deltar du

For å delta trenger du å svare på spørsmålene under. Konkurransen varer til mandag 9. juni klokken 15. Vinneren blir annonsert i denne artikkelen med fornavn og poststed.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.

Konkurranseregler: For å delta i trekningen må du svare riktig på spørsmålene. Konkurransen varer til og med mandag 9. juni klokken 15.00. Ansatte i Teknisk Ukeblad Media AS kan ikke delta. Vinneren annonseres med fornavn og poststed i denne artikkelen mandag 9. juni etter klokken 15. Vinneren kontaktes også pr e-post.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.