MOBIL

Vinn mobilstæsj!

Vi deler ut rubbel og bit av gratisstæsjet vi sopte med oss hjem fra Mobile World Congress.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. mars 2012 - 14:26

Konkurransen er avsluttet

 

Under Mobile World Congress sitter alltid gratisstæsjet løst hos produsentene. Speisielt etter lanseringer er det vanlig at man får med seg en "gave" når drar. På de forskjellige produsentenes utstillingsområder er det også ofte mulig å få med seg effekter.

På godt norsk kalles det freebies. Vi har, skamløse som vi er, sopt med oss det vi har fått tak i. Og tradisjonen tro er det ikke for vår egen forlystelses skyld, men for å dele det ut til våre lesere.

Vi kjører derfor også i år en konkurranse hvor du kan vinne ting og tang.

Her er utvalget:

 Nokia Monster øreplugger: 
På Nokias lansering fikk vi Monster-øreplugger. Disse fungerer med alle telefoner som har 3,5 mm minijack (tror vi i alle fall), og har volumkontroll og mikrofon på ledningen. Det følger med en del øreplugger slik at du finner en kombinasjon som passer dine ører.

Antall freebies: 2 

Ekstra batteri: Fra Operas stand klarte vi også å lure med oss denne smarte dingsen. Dette er et ekstra batteri som gir deg 2000 mAh til nødstilfeller. Du lader opp batteriet på forhånd, og når telefonen din skriker etter mer strøm kobler du bare til denne, som lader opp telefonen din igjen. Det følger med adapter til iPhone, Micro-USB og ymse andre laderplugger.

Antall freebies: 1 Huawei-termokopp: Etter lanseringen sin delte Huawei ut disse koppene. Det er snakk om en termokopp i rustfritt stål, med Huaweis logo på. Denne skulle vi gjerne beholdt selv, for kaffe er selve drivstoffet i Mobili, men reglene er klare: Freebies må gis vekk til leserne.

Antall freebies: 1 USB-pinner: Opera var veldig på hugget i år. Her ser du to USB-pinner med 2 GB hver, og en fra Sony med 4 GB. Det som er spesielt med Operas pinner er at de er laget i bambus. Ser stilig ut spør du oss.

Antall freebies: 3 USB-SD-kortleser med 4 GB SD-kort: Panasonic delte ut disse minnekortene med pressemateriale på. For å være på den sikre siden delte de også ut en hendig SD-kortleser du smekker i USB-tilkoblingen på PC-en din. Vær oppmerksom på at kortleseren kun fungerer med fullstørrelses SD-kort.

Antall freebies: 1 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Schneider Electric
Et viktig skritt mot enda smartere boliger
Et viktig skritt mot enda smartere boligerSkjermpusser:
 På Operas stand delte de ut disse smarte pussefillene til mobilskjermer. De festes på baksiden av telefonen, og plukkes av for å pusse skjermen når den er skitten. Ikke dumt.

Antall freebies: 5

Denne freebien deles ut sammen med bærereimene under: Diverse bærereimer: Bærereimer hører med. Vi har tatt med oss et utvalg fra Nvidia (2 stk), Nokia (2 stk) og Sony (1 stk) med oss hjem.

Antall freebies: 5

Denne freebien deles ut sammen med Opera-pussefillene over.

Her deltar du i konkurransen

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.