MOBIL

Vinn (enda) en Sony Ericsson Xperia Arc S

Vi deler ut nok en Sony Ericsson Xperia Arc i vår bursdagskonkurranse.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. okt. 2011 - 15:07

Det er fredag, og i stedet for tant og fjas som vi pleier å ha fredagene tenkte vi at det var en god idé å kjøre en aldri så liten helgekonkurranse.

I forbindelse med at vi feierer å ha vært på nett i to år er det altså slik at det er leserne som kan stikke av med bursdagsgavene. Vi har allerede delt ut en Nokia C3 Touch and Type og en Samsung Galaxy Tab 8.9 til to herrer ved navn Robert.

Men konkurransenes tid er ikke forbi, og vi har fortsatt en konkurranse gående hvor du kan vinne en Sony Ericsson Xperia Arc S. Den konkurransen varer til mandag, så det er bare å hive seg rundt.

Sony Ericsson stiller imidlertid med to Xperia Arc S, så vi deler derfor ut enda en telefon.

Vinn Sony Ericsson Xperia Arc S

Dette er Sony Ericssons nye Android-toppmodell. Xperia Arc S er en oppgradert utgave av flaggskipet Xperia Arc. Her er prosessoren oppgradert fra 1 til 1,4 GHz. Dette gjør telefonen 25 prosent raskere enn originalen. 

Ifølge Sony Ericsson skal dette gjøre at nettsider lastes 20 prosent raskere, og at kameraet starter opp 25 prosent raskere (og tro oss når vi sier at det allerede er kjapt på den originale Xperia Arc-en). Telefonen har også en snedig funksjon som gjør det mulig å ta 3D-bilder. 

Ellers er Xperia Arc S en kapabel Android-mobil med 4,2 tommers skjerm, GPS, super-3G og trådløst nett.

Les mer om Sony Ericsson Xperia Arc S

Premien er levert av Sony Ericsson og har en verdi på 3500 kroner.

Konkurransen varer helgen igjennom, og vi trekker ut en vinner mandag 10. oktober klokken 12.

God helg!

Konkurranseregler: For å kunne vinne må du svare riktig på spørsmålene. Vinneren trekkes mandag 10. oktober 2011 klokken 1200. Vinneren annonserer på Mobili.no og kontaktes via e-post. Ansatte i Mobili Media AS, Teknisk Ukeblad Media AS eller deres familier kan ikke delta i konkurransen. 

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.