MOBIL

Vinn en Sony Ericsson Xperia Arc S

Festen fortsetter! Vi gir vekk en Sony Ericsson Xperia Arc S i bursdagsgave.

Marius ValleMarius ValleJournalist
5. okt. 2011 - 14:58

Som du kanskje har fått med deg så har logoen vår en liten bursdagshatt for tiden. Det er for å markere at vi feirer at Mobili fylte to år lørdag 1. oktober.

Vi er ikke så fryktelig selvhøytidelige her hos oss, så du skal slippe å lese lange artikler om hvor fantastisk dyktige vi har vært. Vi er mer tilhengere av bursdagsgaver. Og det er du som kan stikke av med gavene. Vi deler nemlig ut premier denne uken, og i dag har turen kommet til Sony Ericsson Xperia Arc S.

Vinn Sony Ericssons nye toppmodell

Dette er Sony Ericssons nye Android-toppmodell. Xperia Arc S er en oppgradert utgave av flaggskipet Xperia Arc. Her er prosessoren oppgradert fra 1 til 1,4 GHz. Dette gjør telefonen 25 prosent raskere enn originalen. 

Ifølge Sony Ericsson skal dette gjøre at nettsider lastes 20 prosent raskere, og at kameraet starter opp 25 prosent raskere (og tro oss når vi sier at det allerede er kjapt på den originale Xperia Arc-en). Telefonen har også en snedig funksjon som gjør det mulig å ta 3D-bilder. 

Ellers er Xperia Arc S en kapabel Android-mobil med 4,2 tommers skjerm, åtte megapikslers bakbelyst kamera, GPS, super-3G og trådløst nett.

Les mer om Sony Ericsson Xperia Arc S

Premien er levert av Sony Ericsson og har en verdi på 3500 kroner.

Konkurransen varer helgen igjennom, og vi trekker ut en vinner mandag 10. oktober. Kjør konkurranse!

PS: Ikke glem de andre konkurransene våre:

Vinn en Nokia-telefon

Vinn en Samsung Galaxy Tab 8.9

Konkurranseregler: For å kunne vinne må du svare riktig på spørsmålene. Vinneren trekkes mandag 10. oktober 2011 klokken 1200. Vinneren annonserer på Mobili.no og kontaktes via e-post. Ansatte i Mobili Media AS, Teknisk Ukeblad Media AS eller deres familier kan ikke delta i konkurransen. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.