MOBIL

Vinn en Samsung Galaxy Tab 8.9

Vi fortsetter å feire bursdagen vår, og gir vekk Samsungs nye nettbrett.

Marius ValleMarius ValleJournalist
4. okt. 2011 - 11:18

Mobili feirer denne uken at vi har vært på nett i to år. Spør du oss er de beste festene de hvor det er gjestene som får gavene. Og det er akkurat det vi driver med i disse dager. Frem til og med fredag kan du derfor konkurrere om en Samsung Galaxy Tab 8.9.

Denne flotte bursdagsgaven er den nest største modellen i Samsungs tablet-utvalg. Men det betyr ikke at den er noen lillebror.

Som Galaxy Tab 10.1 kjører Galaxy Tab 8.9 Android Honeycomb. Den har også en rask tokjerneprosessor på 1 GHz, masse arbeidsminne og 16 GB lagringsminne. Galaxy Tab 8.9 har også innebygget 3G-støtte, slik at du kan bruke den mens du er ute på farta. Ellers er støtte for trådløst nett og GPS på plass.

Altså har Samsung Galaxy Tab 8.9 det samme kruttet som Galaxy Tab 10.1, bare i en mer kompakt innpakning. Og du kan stikke av med denne bursdagspremien ved å svare på spørsmålene under. 

Vinneren trekkes fredag 7. oktober, og resultatet presenteres her på Mobili. Premien er levert av Samsung, og har en verdi på 4600 kroner.

Sjekk også ut vår første konkurranse, hvor du kan vinne en Nokia-telefon.

Konkurranseregler: For å kunne vinne må du svare riktig på spørsmålene. Vinneren trekkes fredag 7. oktober 2011 klokken 1200. Vinneren annonserer på Mobili.no og kontaktes via e-post. Ansatte i Mobili Media AS, Teknisk Ukeblad Media AS eller deres familier kan ikke delta i konkurransen. 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.