MOBIL

Vinn dings som gjør iPhone-høyttalerne trådløse

Fått deg iPhone 5, eller skiftet til Android eller Windows Phone? Da kan denne dingsen være svært nyttig å ha i bakhånd.

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. jan. 2013 - 18:00

Om du har en iPhone-høyttaler med dokking har du kanskje lagt merke til at den ikke egner seg så godt til å koble til telefoner trådløst. Og har du kjøpt deg en iPhone 5 har du kanskje opplevd at telefonen slett ikke får plass i høyttalerdokken lenger.

Men vent litt med å kaste høyttaleren din. Vi har nemlig noe du kanskje kan være interessert i.

LES OGSÅ: Hvorfor du ikke skal kjøpe iPhone-høyttaler

Vinn Bluetooth-adapter til iPhone-dokk

I fjor høst kjøpte vi nemlig en Bluetooth-adapter som passer til Apples 30-pin-tilkobling. Tanken er at du setter denne dingsen i høyttalerdokken din, og deretter kobler en mobil, MP3-spiller, PC eller annet utstyrt med Bluetooth til, slik at du kan spille musikk fra andre enheter. Det er rett og slett ganske lurt, siden du da kan koble til nesten hva som helst og spille musikk.

Vi omtalte dingsen i vår artikkel med seks tips for deg som skal bytte ut iPhone. Og som det står svart på hvitt i artikkelen kjøpte vi dingsen uten å tenke over at vi faktisk ikke har noen iPhone-høyttaler å teste den med. Så det du kan vinne her er altså en ubrukt Bluetooth-adapter til iPhone-høyttaleren din, kjøpt fra Kina for en slump dollar.

Den kan bli din dersom du svarer på spørsmålene i boksen under. Vi plukker ut en vinner i løpet av søndag 6. januar.

OPPDATERT: Vi har trukket en vinner. Vi gratulerer Øyvind med premien!

 

Mobili-redaksjonen presenterer en vinner søndag 6. januar 2013. Ansatte i Mobili Media AS eller deres familie kan ikke delta.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.