MOBIL

Vinn Android-tableten ZTE Light V9

Delta i vår konkurranse for muligheten til å vinne en splitter ny Android-tablet!

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. mars 2011 - 13:00

Konkurransen er avsluttet

Vi i Mobili er alltid ute etter tilbakemeldinger på hva vi kan bli bedre på. Derfor inviterer vi alle våre lesere til å synge ut og fortelle oss hva dere syns trenger forbedringer.

Som takk for hjelpen deler vi ut Android-tableten ZTE Light V9 til en heldig vinner. Dette er en Android 2.1-basert tablet du kan surfe med, ringe med, lese bøker på, og spille med. 

Light V9 har støtte for Wi-Fi og super-3G som gir rask internettilgang. Den har også GPS, kamera og minnekortstøtte. Premien er levert av ZTE og har en verdi på ca 2900 kroner.

Slik deltar du

Konkurransen foregår på vår Facebook-side. For å delta må du like Mobili.no på Facebook. Klikk deg inn på "Konkurranse" på Facebook-siden, og trykk "Enter". Du må så oppgi navn, e-postadresse og noe du syns vi bør bli bedre på. 

Verre er det ikke!

Gå til konkurransen »NB! Vi bruker ikke e-postadressen til annet enn å kontakte vinneren. Du får ingen spam fra oss, med andre ord.

PS: En del brukere har etterspurt mulighet til å delta i konkurransen uten å bruke Facebook. Send en e-post til post@mobili.no og bruk emnet ZTE-konkurranse, og gi oss dine innspill. Da er du med i trekningen.

Konkurransen er avsluttetLes mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.