NYHETSBREV

Vil vokse i proffmarkedet

Panasonic Heating & Cooling etablerer seg i Norge

Bransjeveteranen Thor Harald Normann-Hellum skal få fart på salget av varme- og kjøleløsninger til proffmarkedet.
Bransjeveteranen Thor Harald Normann-Hellum skal få fart på salget av varme- og kjøleløsninger til proffmarkedet. Bilde: Panasonic
1. juni 2015 - 04:56

Panasonic Heating & Cooling åpner kontor i Norge. Bransjeveteranen Thor Harald Normann-Hellum skal lede satsingen. Det viktigste målet er å utvikle Panasonics virksomhet innen profesjonelle varme- og kjøleløsninger.

– Panasonic skal være en sterkere aktør i det norske markedet. Jeg har allerede startet jobben med å besøke distributører, installatører, konsulenter og byggherrer for å styrke vårt forhold til dem. Privatmarkedet er viktig for oss, men vi ser også store muligheter i proffmarkedet og mot byggeindustrien generelt, sier den nye Norgessjefen i en pressemelding.

Kjenner forholdene

Panasonic Heating & Cooling leverer varmepumper og klimaanlegg, selskapet har lang erfaring og stor kunnskap om de nordiske klimaforholdene.

– Vi ønsker å være tettere på det norske markedet. Thor Harald er perfekt til den jobben. Han har lang erfaring, høy kompetanse og et stort nettverk, sier Sofia Törnlöf, Produktsjef for Panasonic Heating & Cooling Nordic.

Les også: Norshipping

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.