Vil tilby smarte fabrikk-løsninger

KUKA Nordic har startet samarbeid med Virtual Manufacturing

Vil tilby smarte fabrikk-løsninger
KMR iiwa, en robot plassert på et autonomt elektrisk drevet kjøretøy skal kunne kombinere robotens egenskaper med fordelene autonom navigaasjon gir. Bilde: Kuka

KUKA Nordic har startet samarbeid med Virtual Manufacturing, et konsulentselskap innen produksjons- og logistikkutvikling. Virtual Manufacturing jobber innen fire forskjellige forretningsområder, med fokus på både robot/automasjon, montering og logistikk.

– KUKA er en av aktørene som har kommet lengst innen området collaborative og mobile robotics. KUKA er riktig partner for oss innen dette området. Vi kommer til å kunne tilby kundene smarte fabrikkløsninger, sier Daniel Wigren, administrerende direktør for Virtual Manufacturing.

Som leverandør av leanbaserte produksjons- og logistikkutviklingstjenester knytter Virtual Manufacturing sammen teknologi og metoder for kundene sine, slik at disse skal oppnå optimale resultater så vel i en virtuell som i en fysisk verden. 

– Med sitt konsulent- og produkttilbud vil Virtual Manufacturing kunne hjelpe kunder med å innføre mobile og collaborative industri 4.0 robotløsninger i sin forretningsmodell, sier Joacim Lorentsson, salgssjef i KUKA

Les også: Roboter som gir mindre stress