NYHETER

Vil ikke ha mer parkeringskaos på Vei og Anlegg

- For fremtiden må parkeringsforholdene under Vei & Anlegg bli bedre, eller så må vi vurdere å flytte messa, sier arrangøren.

Bjørn Olav Amundsen
15. mai 2012 - 14:45

Mye nedbør torsdag og fredag skapte tilnærmet kaos på parkeringsområdene for Vei & Anlegg 8.-13. mai. Særlig parkeringsområdet like øst for utstillingen var utsatt. Regnet gjorde det kuperte grasjordet om til et gjørmehav på sine steder, og utallige besøkende og utstillere hadde store problemer med å komme seg hjem fra messa om kvelden – rett og slett fordi bilene ble stående fast.

- Veldig trist. Skal vi ha en messe på Hellerudsletta så kan vi ikke ha det sånn. Enten må det bli annet dekke, eller vi må få parkering et annet sted. Hvis ikke det går så må vi vurdere å flytte hele arrangementet, sier direktør Anita Helene Hall i arrangør Maskingrossisternes Forening.

På fredag oppsto det timelange bilkøer for de som skulle besøke messen. På lørdag ble det etablert en fjernparkering med shuttlebusser som reduserte mye av problemet.

- En løsning som burde vært på plass før, sier Hall.

Hun er ellers svært fornøyd med arrangmentet, som hadde rekordbesøk på oppunder 23 000 besøkende. Foreløpige rapporter forteller også om god omsetning blant utstillerne.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.