NYHETSBREV

Vil ha mer trøkk på Eliaden

 

Fra venstre, Svein Hjelmås, prosjektdirektør for Eliaden 2016 og Stein Lier Hansen i Norsk Industri
Fra venstre, Svein Hjelmås, prosjektdirektør for Eliaden 2016 og Stein Lier Hansen i Norsk Industri Bilde: Fotograf John Petter Reinertsen
11. juli 2015 - 13:02

En samarbeidsavtale mellom NHO-foreningen Norsk Industri og Eliaden skal bidra til å gi et løft for neste messe, som skjer 1.–3. juni 2016.

– Dette er et grep for å favne nye grupper i industrien. På Eliaden vil de besøkende også kunne treffe deler av norsk industri som i disse omstillingstider må tenke nytt og finne nye markeder, blant annet olje, gass og maritim sektor, sier Stein Lier Hansen (t.h), administrerende direktør i Norsk Industri.

Automatisering blir viktigere

Stein Hjelmås (t-v), prosjektdirektør i Eliaden sier at også automatisering skal vies større oppmerksomhet på messen i 2016.

– Vi skal også bli tydeligere og friskere i markedsføringsarbeidet. Budskapet skal spisses mot de ulike fagområdene. Eliaden skal bli enda mer synlig i elektro-, energi- og automatiseringsbransjen, sier Hjelmås.

Han legger til at det også er et mål å få med de store aktørene, og at han er glad for at 58 bedrifter, blant dem ABB, Eaton, SG, Castor, Micro Matic, Øglænd og Cenika allerede har bestilt stand til 2016.

Les også: Kulturen i industrien har endret seg mye, og utviklingen videre må styres i riktig retning

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.