DATATELE

Vil ha fart på taletrafikk

IP-telefon Cisco.
IP-telefon Cisco. Bilde: Cisco
Trond Heggelund
29. jan. 2007 - 11:02

Det nye senteret, som åpner i løpet av første halvår, skal ligge i Galway, Irland.

I første omgang ansettes 50 ingeniører ved utviklingssenteret. I løpet at en treårs periode skal antallet stige til over 200 ansatte.

Bedre applikasjoner

Ifølge forretningsutvikler for IP-kommunikasjon i Cisco, Chuck Fontana, skal ingeniørene ved det nye senteret fokusere på å levere nye unified communications-applikasjoner.

I tillegg skal de ansatte jobbe med å utvikle nye og bedre applikasjoner for programmering av brukergrensesnitt.

Dette for å gjøre programmeringsmiljøet i stand til mer effektivt å utvikle programvare som er kompatibel med produkter innen Ciscos unified communications-portefølje.

Skal styrke utviklingen

– Irland har utviklet seg til å bli et europeisk knutepunkt for teknologisk forskning og utvikling. Ved å opprette dette senteret sørger vi nå for å utfylle styrkene ved Ciscos øvrige utviklingssentre - i Europa, Asia, Nord-Amerika og Israel. I Galway drar vi fordel av et utdanningssystem i verdensklasse, samt svært god tilgang til lokale forskningstalenter. Senteret vil bidra til å skyte fart i utviklingen av Ciscos unified communications-løsninger, sier Don Proctor, direktør for Voice Technology Group i Cisco.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.