MOBIL

Vil du ha det enkelt?

Dette er verdens mest kompakte trykkskjermtelefon med tre tommers skjerm, om vi skal tro LG.

Marius ValleMarius ValleJournalist
2. okt. 2009 - 03:41

Hils på LG GD510, eller Pop som den også kalles. Dette er produsentens nye trykkskjermtelefon, og er ifølge pressemeldingen verdens mest kompakte i sin klasse. Telefonen har også mulighet for solcellepanelbatteri.

Og omtrent der er LG ferdig med å imponere med spesifikasjoner. For dette er en telefon som er laget for deg som bare vil ha en helt enkel trykkskjermtelefon med pent utseende. En undersøkelse produsenten selv har gjennomført viser nemlig at det er en hel del av oss som ikke vil ha alle mulige drøye spesifikasjoner og funksjoner på trykkskjermtelefoner, ifølge pressemeldingen.

Minstespesifikasjoner

LG treffer muligens dette segmentet bra. Pop har fått de viktigste funksjonene, som tre tommers skjerm med 400 x 240 pikslers oppløsning. På ingen måte veldig skarpt, men det duger trolig helt greit.

Minnet er på åtte GB, noe som gir deg plass til i alle fall over 1000 sanger, eventuelt et lass med bilder eller noen videoer. Kamera får du også, med oppløsning på 3,15 megapiksler.

Og så begynner det å bli litt hårete. LG har ikke for vane å presentere alle spesifikasjonene når de lanserer, og de gjør ikke noe unntak med Pop. Hvorvidt telefonen har minnekortstøtte, hva batteritiden er, og hva de nøyaktige målene på telefonen er, det vet vi ikke.

Du får i alle fall ikke dette

Vi vet imidlertid at telefonen ikke har GPS, Wi-fi, super-3G, smarttelefonoperativsystem eller annet som kan trekke prisen opp. Ifølge pressemeldingen skal Pop nemlig bli en billig telefon. Men nøyaktig hva prisen blir er fortsatt ikke kjent.

Telefonen skal komme i salg i Europa i løpet av måneden. Når den kommer til Norge vet vi foreløpig ikke.

Nettsiden GSM Arena lister for øvrig opp en rekke spesifikasjoner som inkluderer blant annet FM-radio, Micro-USB-inngang, Edge og 3G. Hvorvidt disse opplysningene stemmer vites foreløpig ikke.

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.