MOBIL

Vil du ha bedre batteri?

Denne har over 17 timer taletid. Motorola lanserer Razr Maxx i Europa.

Marius ValleMarius ValleJournalist
3. apr. 2012 - 17:51

I januar lanserte Motorola Droid Razr Maxx. Dette er en Razr med mye større batterikapasitet, og dermed også en noe feitere utforming. 

Et helt greit kompromiss for mange vil vi tro, for batterikapasiteten er intet mindre enn 3300 mAh. Dette besørger en taletid på 17,6 timer. Du skal kunne se video i litt over 16 timer på en lading.

Selv om den er feitere er den fortsatt ikke akkurat sykelig overvektig. Tykkelsen er knapt ni millimeter, og vekten 145 gram.

Vi merker oss at taletiden er redusert noe i forhold til amerikanske Droid Razr Maxx, som har 21 timer taletid. Versjonen som kommer til Europa er ellers lik, men har støtte for mobilnettene som brukes på vår side av Atlanteren.

LES OGSÅ: Test av Motorola Razr

Mer minne, ellers lik

Sammenlignet med den første Razr-telefonen er Maxx-utgaven utstyrt med dobbelt så mye minne. OPPDATERT: Det viser seg at den europeiske versjonen har 16 GB minne som før.

Ellers er det meste som før. Det vil si at du får en tokjerneprosessor på 1,2 GHz, 1 GB arbeidsminne, en 4,3 tommers Super-AMOLED-skjerm og Android 2.3. Motorola har for øvrig lovet en oppdatering til Android 4.0.

Nøyaktig når Razr Maxx kommer i salg, hva prisen blir, og ikke minst om den kommer til Norge er i øyeblikket ikke kjent. I pressemeldingen skriver selskapet at den kommer til "utvalgte markeder i Europa" fra mai måned.

Vi sier fra når vi vet noe mer.

LES OGSÅ: Fem tips til bedre batteritid

Kilde: Pressemelding

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.