MOBIL

Video og bilder av Nexus Prime

Nå er den lekket på video. Neste utgave av Android blir versjon 4.0.

Marius ValleMarius ValleJournalist
7. okt. 2011 - 16:36

Det har vært mye prat om Samsungs kommende Nexus Prime den siste tiden. Bilder har dukket opp, og det som hevdes å være spesifikasjonen har blitt omtalt.

Nå har det dukket opp en video av det som skal være telefonen i aksjon. Og dette ser ut til å være ekte vare. Det interessante her er ikke bare selve telefonen, men også at vi får et glimt av den kommende Android-versjonen Ice Cream Sandwich.

Bilder og video av telefonen dukket opp på det rumenske nettstedet Mobilissimo.ro. Bildene skal ifølge nettstedet være ekte, og spesifikasjonene skal inkludere et batteri på 1750 mAh, et kamera med 5 megapiksler, deksel i plast, og et batterideksel som minner om det du finner på Samsung Galaxy S II.

Android 4.0

Ice Cream Sandwich er i skjermbildene identifisert som versjon 4.0 av Android. Bildene viser at menysystemet ligner veldig mye på nettbrett-versjonen Honeycomb.

Sjekk skjermbilder fra den nye Android-versjonen på neste side.

Utsatt

Samtidig viser det seg nå at Samsung og Google utsetter lanseringen de har annonsert. Denne skulle gå av stabelen 11. oktober. Grunnen er ifølge en uttalelse at det "ikke er riktig tidspunkt å lansere et nytt produkt." En ny dato skal ifølge uttalelsen bli offentliggjort snart. 

NESTE SIDE: Bilder av det som skal være Android 4.0Kilde:
Mobilissimo.ro, GSMarena.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.