Vibeke Lund Skeide ny adminsitrerende i Elko

Lund Skeide kommer fra Apple Norge, og overtar i juni

Vibeke Lund Skeide, adm. dir Elko
Vibeke Lund Skeide, adm. dir Elko
20. apr. 2016 - 07:00

Skeide kommer fra stillingen som ASC Country Manager i Apple Norge. Hun har tidligere hatt ulike lederstillinger innenfor salgs- og markedsføring i Lilleborg, L’Oreal og Wilfa. Hun er utdannet fra BI med en bachelorgrad i markedsføring.

Digitalisering og smartteknologi

- Jeg ser frem til å starte i selskapet og å bli kjent med kunder, ansatte og produktene og løsningene som Elko tilbyr. Min bakgrunn fra Apple gjør at jeg mener å kunne tilføre en del når det gjelder blant annet brukerdesign, digitalisering og smartteknologi, sier Vibeke Lund Skeide.

Heleid av Schneider

Elko er en stor leverandør av elektromateriell, og et heleid datterselskap av Schneider Electric. Elko forventes nå å ta en tydeligere posisjon og vokse i forbrukermarkedet.

Lover vekst

- Nordmenn bruker mye penger på hjemmet, og har penger å investere. Nye løsninger knyttet til energieffektivisering, sikkerhet og komfort blir nå tilgjengelig for mange, og vårt mål er at Elko skal bli større. Jeg er overbevist om at Vibeke er lederen som sammen med et allerede godt team kan få det til, sier Dagfinn Ringås, adm. direktør i Schneider Electric og styreleder i Elko.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.