MOBIL

Vi fyller ett år i dag og gir vekk en mobil

Mobili.no har vært på lufta ett år i dag. Det må feires, og DU kan få bursdagsgaven!

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. sep. 2010 - 15:02

Dagen var torsdag 1. oktober 2009, og Mobili-gjengen hadde lagt siste hånd på verket. Vi hadde noen tester og noen artikler klare. I 12-tiden trykket vi på knappen "Lansér side" i publiseringssystemet vårt.

Vi var på lufta.

Etter noen minutters spenning begynte de første leserne å dryppe innom. Vi åpnet med tester av fem telefoner, noen nyheter, vårt første blogginnlegg, og en artikkel om hvem vi er

Mye har forandret seg siden den gangen. Vi har for eksempel kvittet oss med forumet, flyttet ut fra hjemmekontoret og inn i egne redaksjonslokaler, publisert 1040 arikler og fått betydelig flere lesere enn de få hundre som var innom 1.10.09.

I dag har vi opparbeidet oss en gjeng faste lesere (tusen takk til dere!), og leverer stadig økende lesertall. Det første året har rett og slett vært veldig morsomt!

Vinn bursdagsgave!

Vi har lyst til å vise vår takknemlighet ved å gi vekk en bursdagsgave. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en bursdagshilsen på veggen vår på Facebook, så er du med i konkurransen om en finfin LG GD880 Mini.

Dette er en trykkskjermtelefon laget i metall og glass. Den har LGs eget menysystem S-Class, super-3G, Wi-fi, GPS og mye annet snacks.

Premien er levert av LG, og har en verdi på 2000 kroner. 

Les test av LG GD880 Mini her »Vi velger ut den bursdagshilsenen vi liker best, så her gjelder det å være kreativ :)

Her finner du Facebook-siden vår »

Vinneren velges ut over helgen, altså mandag 4. oktober.

Da gjenstår det bare å takke for et flott år!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.